Pazar28.04.2024

Eren Köçükgöde

Eren Köçükgöde haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kusur Raporu Sır Perdesini Aralayacak

Otomobil sürücüsü Ersel Kaya ile arkadaşları 18 yaşındaki Mehmet Erdinç Kürklü ve 19 yaşındaki Eren Köçükgöde yüzerek kurtulurken, Berfin.

Ölümlü Kazadaki Sürücüye Tahliye Haberi

44 dak. önce Otomobil sürücüsü Ersel Kaya ile arkadaşları Mehmet Erdinç Kürklü 18 ve Eren Köçükgöde 19 yüzerek kurtuldu. Berfin Alçiçek 18 ile.

Eren Köçükgöde İle Etiketlenen İã§Erikler

Seyhan Nehri, 2 genç kızı yuttu 5 ay önce | 3. Sayfa. Sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil Seyhan Nehri ne uçtu, 18 yaşındaki Berfin Alçiçek ile 19.

İki Kızın Ölümüne İlişkin Dava Kusur Raporu İçin Ankara'ya Gönderildi

Kazada, otomobil sürücüsü Ersel Kaya ile arkadaşları Mehmet Erdinç Kürklü ve Eren Köçükgöde yüzerek kurtulurken, Berfin Alçiçek 18 ile Ceren Kurülük 19.

2 Kızın Öldüğü Kazada Sürücüye 21 Yıl Hapis İstemi

Otomobil sürücüsü Ersel Kaya ile yanındaki arkadaşları 18 yaşındaki Mehmet Erdinç Kürklü ile 19 yaşındaki Eren Köçükgöde yüzerek dışarı.

Eren Köçükgöde Haberleri

Eren Köçükgöde Haberleri. EKONOMİ middot; MAGAZİN middot; ASAYİŞ middot; DÜNYA middot; Foto middot; Video middot; Diğer middot; Sitene Ekle middot; Anasayfa middot; Etiketler middot; Eren Köçükgöde Haberleri.

2 Kızın Öldüğü Kazada Sürücüye 21 Yıl

Otomobil sürücüsü Ersel Kaya ile yanındaki arkadaşları 18 yaşındaki Mehmet Erdinç Kürklü ile 19 yaşındaki Eren Köçükgöde yüzerek dışarı.

Seyhan Nehrine Düşen Araçta Can Pazarı Yaşandı

Kaza sonrası Ersel Kaya ve arkadaşaı Eren Köçükgöde yüzerek dışarı çıkarken araçta bulunan arkadaşları Berfin Alçiçek ile Ceren Kuruluk suda kayboldu.

Seyhan Nehri İki Can Aldı

Otomobil sürücüsü Ersel K. ile ynındaki arkadaşları 18 yaşındaki Mehmet Erdinç Kürklü ile 19 yaşındaki Eren Köçükgöde yüzerek dışarı çıkarken, Berfin Alçiçek.

1