Çarşamba15.05.2024

Ensar Vakfı Genel Başkanı

Ensar Vakfı Genel Başkanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ensar Vakfı

Ensar Vakfı. Ensar Buluşmaları nın bu haftaki konuğu Çorum Milletvekili, TBMM İdare Amiri Sn. Salim USLU Sosyal ve Siyasal Politikalar konulu konferans.

Mütevelli Heyeti Başkanı

Hüseyin Kader / Ensar Vakfı Genel Müdürü. 1.943 beğenme · 234 kişi bunun hakkında konuşuyor. Hüseyin Kader Resmi Facebook Sayfası.

Genel Müdür

Ensar Vakfı Ankara Şube Başkanı Av. Ercan POYRAZ ın takdimiyle başlayan programda.. Ensar Vakfı Genel Müdürü Sayın Hüseyin Kader bey Yeni Açtığımız.

Burs

. olarak Ensar Vakfı Başkanı nın ismi geçiyor. SPK nın İsmail Cenk Dilberoğlu için uygunluk verdiği 6 Nisan Pazartesi günü yapılacak genel.

İletişim Bilgileri

Ensar Vakfı Haberleri - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ak Partili Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz ve eşi Emine Solmaz ın oğlu Hüseyin.

Yönetim

Ensar Vakfı tarafından yaptırılan Bağcılar Ensar Koleji kampüsü, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Ensar Vakfı Genel Başkanı.

Trabzon Şubesi

Ensar Vakfı Genel Müdürü huseyinkaderhotmail 05322773762 Altunhisar Belediye Başkanı Sayın Erdal Sarı beyefendiye sıcak karşılamaları için .

Hüseyin Kader / Ensar Vakfı Genel Müdürü

Ensar Vakfı nın Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu ise AKP nin İstanbul İl Genel Meclisi üyesi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ün damadı Mehmet Sarımermer.

Ensar Vakfı

Ensar Vakfı Ankara Şube Başkanı Ercan Poyraz başkanlığında yapılan ziyarete Yönetim Kurulu Üyelerinden Eğitimci Mustafa Uludağ, Genel.

Ensar Vakfı Genel Başkanı

1 Ensar Vakfı Başkanı THY yönetiminde. Türk Hava Yolları, 6 Nisan Pazartesi günü yapılacak genel kurul öncesi, SPK nın İsmail Cenk Dilberoğlu.

Ensar Vakfi Haberleri Ve Ensar Vakfi Gelişmeleri

Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader ve Kütahya Şube Başkanı İshak Gazel, Vali Şerif Yılmaz ı makamında ziyaret etti. İHA, 16 Aralık 2014.

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, Bizim yerel olmamız lazım. Ensar Vakfı gibi, Önder gibi, İlim Yayma Cemiyeti gibi çok değerli varlıklarımız,.

Hüseyin Kader Hakader1

Ensar Vakfı olarak her hafta düzenlediğimiz Ensar Buluşmaları nın bu haftaki konuğu İŞKUR Genel Müdürü Sn. Dr.Nusret YAZICI Türkiye de İşgücü Piyasasının.

Akp'lilerin Aile Kuruluşu Gibi; Ensar Vakfı!

Ensar Vakfı nın her hafta düzenlediği Ensar Buluşmaları nda bu hafta MEMUR- SEN Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Ahmet GÜNDOĞDU,.

Cumhurbaşkanı Gül Gülen Cemaatine Tavır Koyan Ensar Vakfı'nı

5 Ensar Vakfı Üsküdar Şubesi nin açılışı dolayısıyla Boğaziçi Yaşam Merkezi nde düzenlenen tanıtım toplantısına, AK Parti Genel Başkan.

Ensar Vakfı Başkanı Thy Yönetiminde

MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Manisa ya gelen Ensar Vakfı Genel Başkanı İsmail Cenk.

Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader Kütahya'da

5 Toplantıya, Ensar Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, Ensar Vakfı Genel Müdür.

Ensar Vakfı Üsküdar Şubesi Törenle Açıldı

4 Bölge, Bölge Toplantısına Burdur Ensar Vakfı Başkanı Mehmet Kaya ve Grand Özeren Otel de düzenlenen toplantıya Ensar Vakfı Genel.

Ensar Buluşmaları; İşkur Genel Müdürü Nusret Yazıcı Ensar

2 Ensar Vakfı Bitlis Şube Başkanı İsmet Alca ve beraberindeki heyet, Bitlis AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: Türkiye nin ve milletimizin.

Ensar Buluşmaları; Memur

Aytun Çıray ın Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ın cevaplaması istemiyle TBMM ye verdiği soru önergesi şöyle: TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET.

Ensar Vakfının Üsküdar Şubesi Açılış Etkinliği

4 Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader başkanlığında Burdur 2. Bölge Toplantısı, bölgede bulunan toplam 15 Şube Başkanının katılımıyla.

Ensar Vakfı'nın Genel Başkanı Manisa'da

Rize Ensar Vakfı En Başarılı Şube Ensar Vakfı Genel Başkanlığı na Av. Ensar Vakfı Rize Şubesinin Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlemiş olduğu.

Ensar Vakfı Şube Başkanları Divan Buluşması Ensar Vakfı

Ensar Vakfı Genel başkanı Av.İsmail Cenk Dilberoğlu kendisini vakıf işlerine adayan Bilal Erdoğan ında Cumhurbaşkanımızın oğlu sıfatı ile.

Ensar Vakfı Bölge Toplantısı Burdur'da Yapıldı

73 mekanına 5 ziyaretçiden 623 fotoğraf ve Ensar Vakfı Genel Merkezi tavsiyeye bak. Herseyiyle mukemmel bir kurum Allah herkesten razi olsun.

Ensar Vakfı Buluşmaları Politika 127842

5 Ensar Vakfı nın Üsküdar şubesi hizmete açıldı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve.

Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray Ensar Vakfı'nı Meclis

İŞ DÜNYASI - - MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Manisa ya gelen Ensar Vakfı Genel.

Ensar Vakfı Bölge Toplantısını Burdur'da Yaptı

Vakfın Marmaris şubesinin ev sahipliğinde Taşhan Park tesislerinde. başlayan toplantının açılış konuşmasını Ensar Vakfı Marmaris Şebesi Başkanı Daha sonra konuşan Ensar Vakfı Genel Müdürü Kader ise vakfın 150 ye.

İsmail Cenk Dilberoğlu Türk Hava Yolları yönetimine katıldı

GENEL

3343 Gün 19 Saat 53 dk. önce yayınlandı

1