Cuma10.05.2024

el yazması Tevrat

el yazması Tevrat haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

El Yazması Tevrat

Yapılan aramada, yaklaşık 2 bin yıllık olan ve tahmini piyasa değeri 400 bin Amerikan doları olan İbranice el yazması Tevrat ele geçirdi.

Balıkesir'de Tarihi El Yazması Tevrat Ele Geçirildi Haberi Fotografı

25 dak. önce Balıkesir de Tarihi El Yazması Tevrat Ele Geçirildi haberleri fotoğrafları. BALIKESİR DE TARİHİ EL YAZMASI TEVRAT ELE. Diğer İller.

Balıkesir'de 400 Bin Dolar Değerinde Tevrat Ele Geçirildi

1 Yapılan aramada, yaklaşık 2 bin yıllık olan ve tahmini piyasa değeri 400 bin Amerikan doları olan İbranice el yazması Tevrat ele geçirdi.

El Yazması Tevrat

1900 yıllık el yazması tevrat ın varlığından aynı anda haberdar olan mit, mossad ve ingiliz gizli servisi mı6 tevrat ı ele geçirmek için aynı anda düğmeye bastı.

Tevrat

21 dak. önce Balıkesir in Bandırma ilçesinde 2 bin yıllık el yazması Tevrat ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri,.

2 Bin Illık El Yazması Tevrat Ele Geçirildi

markos: %95 Markos un son bölümü bazı el yazmalarında bulunmaz bulunmayan el yazmalarının dikkatle incelenmesi sonucu sanki buradaki yazıların.

Tevratincilkur'an İle İlgili Bazı Yanlış İddialar

19 İbranice el yazması, ön ve arka kapağı ahşap, 68 yapraktan oluşan kitap, Bandırma Müze Müdürlüğüne teslim edildi.

Balıkesir'de Tarihi El Yazması Tevrat Ele Geçirildi

20 Balıkesir de tarihi el yazması Tevrat ele geçirildi. Sponsorlu Bağlantılar. - İbranice el yazması, ön ve arka kapağı ahşap, 68 yapraktan oluşan.

Balıkesir Bandırma'da 2 bin yıllık ve el yazması Tevrat yakalandı

KÜLTÜR-SANAT

3299 Gün 23 Saat 52 dk. önce yayınlandı

1