Pazartesi13.05.2024

El Nusra Cephesi

El Nusra Cephesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

El Nusra Cephesi

Suriye de radikal İslamcı El Kaide ile bağlantılı Nusra Cephesi nin dört gün süren şiddetli çarpışmaların ardından Hatay a komşu İdlib kentini.

El

El-Nusra Cephesi Arapça: جبهة النصرة لأهل الشام‎, Suriye de Eylül 2011 tarihinde kurulmuş Selefi İslam yanlısı İslamcı mücahit bir silahlı grup. Amerika Birleşik.

El Nusra Cephesi

El Kaide ile bağını ilan eden El Nusra Cephesi, muhaliflere kazandırdığı kadar kaybettiriyor da. El Kaide tarzı eylemlerle muhalifleri terörist .

Suriye'de Kanlı Bir Örgüt El Nusra Cephesi

PlanetEl Kaide nin Suriye kolu El Nusra Cephesi nin, Halep in kuzey kırsalındaki Başköy mevkiinde Suriye ordusuna yönelik intihar saldırısını düzenleyen.

El Nusra Cephesi

Suriye de radikal İslamcı El Kaide ile bağlantılı Nusra Cephesi nin dört gün süren şiddetli çarpışmaların ardından Hatay a komşu İdlib kentini ele geçirdiği.

El Nusra Cephesi

suriyedeki olaylari banu avarin facebook sayfasindan takip edenlerin el kaide baglantili sandiklari, yakaladiklari 20 esad ordusu askerini sokak ortasinda.

Nusret Cephesi

nusra cephesi haberleri, güncel nusra cephesi haber ve fotoğrafları ile en yeni dayandırdığı haberinde, El Kaide nin Suriye deki kolu El Nusra Cephesi nin.

Nusra Cephesi Haberleri Ve Nusra Cephesi Gelişmeleri

ABD ise Suriy.6.3.2015; Nusra nın genel komutanı öldürüldü El Nusra Haberleri - Suriye de savaşan gruplardan Nusra Cephesi nin genel komutanı Ebu.

El Kaide bağlantılı El Nusra Cephesi İdlib şehrini ele geçirdi

DÜNYA

3333 Gün 10 Saat 9 dk. önce yayınlandı

1