Çarşamba29.05.2024

El Haşahuş

El Haşahuş haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yemen'de Camilere Kanlı Saldırı

3 Kentin kuzeyindeki El Haşahuş Camii de intihar saldırısına hedef oldu. AFP, cuma namazı saatlerinde gerçekleştirilen saldırılarda en az 77.

Yemen'de İki Camiye Bombalı Saldırı 55 Ölü – Nediyor

1 Kentin kuzeyindeki El Haşahuş Camii de intihar saldırısına hedef oldu. Saldırılarda 55 kişi yaşamını yitirdi ve onlarca kişi yaralandı. Savunma.

Yemen'de Camilere Kanlı Saldırı

3 yemen, cami, intihar, saldırı, bomba, haşahuş, eylül, engelleme, Kentin kuzeyindeki El Haşahuş Camii de intihar saldırısına hedef oldu.

İki Camiye İntihar Saldırısı En Az 55 Ölü

10 dak. önce Yemen in başkenti Sana nın güneyindeki Bedir ve kuzeyindeki El Haşahuş camilerine bombalı intihar saldırısı düzenlendi. Saldırılarda en az.

Işid Yemen'de Camilere Saldırdı 137 Ölü

3 Yemen in başkenti Sana nın güneyindeki Bedir ve kuzeyindeki El Haşahuş camilerine bombalı intihar saldırısı düzenlendi. Saldırılarda en az.

Yemen'de İki Camiye Bombalı Saldırı 55 Ölü

2 Kentin kuzeyindeki El Haşahuş Camii de intihar saldırısına hedef oldu. Husiler Hadi nin konutuna hava saldırısı düzenledi. Paylaş; Tweetle.

Yemen'de Cuma Namazına Saldırı 55 Ölü

2 Kentin kuzeyindeki El Haşahuş Camii de intihar saldırısına hedef oldu. Cuma namazı saatlerinde gerçekleştirilen saldırılarda en az 55 kişinin.

Yemen'de Kanlı Saldırı 55 Ölü

. saldırının üzerlerindeki bombaları patlatan iki kişi tarafından düzenlendiği açıklandı. Kentin kuzeyindeki El Haşahuş Camii de intihar saldırısına hedef oldu.

Yemen'de Camilere Kanlı Saldırı

2 İkinci saldırının hedefiyse kentin kuzeyindeki El Haşahuş Camii ydi. Cuma nazamazı saatinde camiye giren bir kişi bomba düzeneğini patlattı.

Yemen'de İki Camiye İntihar Saldırısı En Az 55 Ölü

2 Yemen in başkenti Sana nın güneyindeki Bedir ve kuzeyindeki El Haşahuş camilerine bombalı intihar saldırısı düzenlendi. Saldırılarda en az.

Yemen'in başkenti Sana'da intihar saldırısı: 55 ölü, 100 yaralı

DÜNYA

3357 Gün 15 Saat 11 dk. önce yayınlandı

1