Cuma17.05.2024

Ekmek yardımı

Ekmek yardımı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Yoksul Ailelere Ekmek Yardımı

Sosyal hizmet uzmanları tarafından bizzat adreslerde yapılan incelemeler sonucu ücretsiz ekmek yardımı yapılmasına karar verilen ailelere,.

Sosyal Yardımlar Projesi

Bir yetimin saçını okşamak, yoksula yardım eli uzatmak, yaşlının, güçsüzün yanında Ekmek yardımı hizmetinden bugüne kadar yararlanan aile sayısı 110.432.

İhh'den Suriye'ye Ekmek Yardımı

İnsan Hak ve Hürriyetleri İHH İnsani Yardım Vakfı, İHH, Suriye halkı için günde 200 bin ekmek üretecek ekmek fırını kurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımlar

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Yardımlar Tanıtım Videosu ekmek, giysi, eğitim yardımı bot-kaban, çanta, kırtasiye ihtiyaçlarını.

Mültecilere Kavurma Ve Ekmek Yardımı

Mültecilere Kavurma ve Ekmek Yardımı. Türk Kızılayı Niğde Şubesi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğüyle ortaklaşa yürüttüğü.

Ekmek Yardımı

Ülkelerindeki savaştan kaçarak Gaziantep e yerleşen Suriyelilere yapılan ekmek yardımı sırasında görülen manzara, savaşın gerçek yüzünü.

Ekmek Yardımı

Her İlde Ekmek Dağıtımı. Türkiye de derneğimizi öne çıkaran temel faaliyetlerimizden olan ekmek dağıtımı ihtiyaç sahiplerine kendi araçlarımızla götürdüğümüz.

Ekmek Yardımı

Kömür Yardımları. Su Kuyusu. Adak Akika. Yetimlere Umut. Gıda Yardımları. Afet. Ekmek Yardımı. Vuslat Derneği ve ülke genelinde projeye destek veren değerli.

Niğde'de Mültecilere Kavurma Ve Ekmek Yardımı Yapıldı

Türk Kızılay ı Niğde de bulunan 37 aileye kavurma ve ekmek dağıtımı ile ilgili açıklamada bulunan Niğde Vali yardımcısı Özgür Körükçü,.

Bir Garip Ekmek Yardımı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından fakir vatandaşın sofrasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen ekmek yardımını alan.

Gaziantep'te Suriyeli mültecilere ekmek dağıtımı

GENEL

3341 Gün 0 Saat 11 dk. önce yayınlandı

1