Pazartesi13.05.2024

Eğitim Teknolojileri Zirvesi

Eğitim Teknolojileri Zirvesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Eğitim Teknolojileri Zirvesi Anasayfa

Eğitim Teknolojileri Zirvesi nin amacı eğitimcileri, teknoloji şirketlerini, girişimcileri , yöneticileri ve medyayı bir araya getirmektir.

Etz Öğrenci Akademisi

Eğitim Teknolojileri Zirvesi nde temsil edildi. Center of Excellence bağlı Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkezi eşbaşkanları, aynı zamanda.

Sunum Çağrısı

Eğitim Teknolojileri Zirvesi. 1.684 beğenme · 795 kişi bunun hakkında konuşuyor. Eğitimciler, teknoloji şirketleri, girişimciler, yöneticiler ve medya.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi

Eğitim Teknolojileri Zirvesi, 14 Mart ta Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü nde sizlerle. Kayıt olmak için formu doldurmanız zorunludur. Günümüzde.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi

Türkiye de ilk kez organize edilen Eğitim Teknolojileri Zirvesi, 31 Mayıs ta Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü nde. Eğitim Teknolojileri Zirvesi.

2. Eğitim Teknolojileri Zirvesi Biletleri.

The latest Tweets from Edtech Summit ETZ15 etz14. 2. Eğitim Teknolojileri Zirvesi- 14 Mart ta Bahçeşehir Üniversitesi nde. etz15 edtechsummit isilboy.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi Biletleri.

4 Yıldız Teknik Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile Eğitim Teknolojileri Zirvesi nin bu yıl ikincisi Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş.

Edtech Summit Etz15 Etz14

9 Geçen sene Yıldız Teknik Üniversitesi nde YTÜ birincisi düzenlenen Eğitim Teknolojileri Zirvesi ETZ bu sene de YTÜ ve Bahçeşehir.

Graham Bell Eğitim Teknolojileri Zirvesi'ne Katıldı

4 Bahçeşehir Üniversitesi nde Eğitim Teknolojileri Zirvesi düzenleniyor. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi nin işbirliğiyle.

Graham Bell Eğitim Teknolojileri Zirvesine Katıldı

Eğitim Teknolojileri Zirvesi, 14 Mart ta Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü nde sizlerle.Günümüzde teknolojinin, eğitim ve öğreti.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi

Eğitimde Zirve! Educashow Eğitim Teknolojileri Zirvesi. 2014 yılında fuar ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Educashow Eğitim Teknolojileri Zirvesi, hem.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi

5 Bu yıl ikincisi düzenlenecek Eğitim Teknolojileri Zirvesi 14 Mart 2015′te Bahçeşehir Üniversitesi nde eğitim ve teknoloji sektörü ile eğitim,.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi Beyaz Tv Ana Haberlerinde

Eğitim Teknolojileri Zirvesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Yönetim Rektör Yardımcılığı bünyesinde kurulan Akademik ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu nun bir.

Eğitim Teknolojileri 2015 Zirvesi İlgili Sektörleri Bir Araya Getiriyor!

6 2014 te Yıldız Teknik Üniversitesi nde ilki düzenlenen Eğitim Teknolojileri Zirvesi nin ikincisi 14 Mart 2015 Bahçeşehir Üniversitesi nde.

Iq Tv

Eğitim Teknolojileri Zirvesi sizi Geleceğe Yön Verenler olmaya davet ediyor. Peki nedir Eğitim Teknolojileri Zirvesi ETZ ? İşte bizde tam bu soruya cevap.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2015 Bau

eğitim teknolojileri zirvesi: ilki yıldız teknik üniversitesi nde 31.05.2014 tarihinde gerçkleştirilmiş ve başından sonuna kusursuz, eğlenceli ve dolu dolu geçmiş.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi

3 Yıldız Teknik Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversi nin işbirliğiyle düzenlenen Eğitim Teknolojileri Zirvesi nin ETZ ikincisi 14 Mart 2015 de.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2015

EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ BİRİMİ. Hızla gelişen eğitim teknolojilerini Yabancı Diller Yüksekokulu na entegre etmek, entegre edilen sistemin verimliliğini ölçmek .

Egitim Teknolojileri Zirvesi

Eğitim Teknolojileri Zirvesi yaklaşıyor! Yoksa siz hala biletinizi almadınız mı ? http ://blog.oguzhankayar/2014/05/25/egitim-teknolojileri-zirvesi-yaklasiyor/

Eğitim Teknolojileri Birimi

Yıldız teknik üniversitesi nde ytü ve bahçeşehir üniversitesi baü işbirliğiyle düzenlenen eğitim teknolojileri zirvesi nde eğitim ve teknolojinin.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi Yaklaşıyor! Yoksa Siz Hala Biletinizi

6 Eğitim Teknolojileri Zirvesine telefonun mucidi Alexander Graham Bell hologram teknolojisiyle katılacak.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi Başlıyor Haberi

Sentim Bilişim Teknolojileri, bu yıl Microsoft ile yürüttüğü Data Center Çözümleri projesi ile 19 Haziran tarihinde yapılacak olan Microsoft Eğitim Çözümleri.

Graham Bell Teknoloji Zirvesine Hologramla Katılacak

Eğitim Teknolojileri Zirvesi: Anasayfa.

Telefonu icat eden Alexander Graham Bell'in telefon fırçası

EĞİTİM

3345 Gün 0 Saat 28 dk. önce yayınlandı

1