Cuma17.05.2024

Ege Üniversitesi

Ege Üniversitesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ege Üniversitesi Tip Fakultesi E

KÖTÜ AMAÇLI KULLANIM Lütfen dikkat ! e-Randevu sistemini kullanırken sistem yönlendirmeleri dışında bir aksiyon gerçekleştiriyorsunuz. IP numaranız.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

Hastane santral: 444 13 43, İnternet Randevuları bir sonraki gün içindir. Randevu sistemi saat 20.00 de açılmaktadır, Pazartesi randevuları Pazar günü alınır.

Giriş Yapınız

Üni-Pa A.Ş. Bilgi Sistemleri. Giriş. Kullanıcı Adı : Şifre: Şifremi hatırlamıyorum İlk şifrenizi oluşturmak için tıklayınız. Yardım middot; 2.0.18.

Doktorlarımız

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi. Hastanemiz doktorlarının çalıştıkları bölümlere , kısa özgeçmişlerine ve fotoğraflarına ulaşabilirsiniz.. NOT : Şikayet.

Ege Üniversitesi

Ege Üniversitesi, 20 Mayıs 1955 tarihinde yayınlanan 6595 sayılı kanunla 9 Mart 1956 tarihinde, İzmir de Türkiye nin 4. üniversitesi olarak eğitim-öğretim.

Ege Üniversitesi

Ege Üniversitesi, Bornova, İzmir. 26.436 beğenme · 87 kişi bunun hakkında konuşuyor · 5.395 kişi buradaydı. Ege Üniversitesi Resmi Facebook Sayfası -.

Ege Üniversitesi

The latest Tweets from Ege Üniversitesi UniversiteEge. Ege Üniversitesi Resmi Twitter Hesabı Official Twitter Account of Ege University.

Ege Üniversitesi

Ege Üniversitesi Kampüsü nde ülkücü öğrenci Fırat Çakıroğlu nun öldürülmesi nedeniyle her yıl düzenlenen Bahar Şenlikleri iptal edildi,.

Ege Üniversitesi Universiteege

ege universitesi haberleri, güncel ege universitesi haber ve fotoğrafları ile en yeni ege universitesi gelişmeleri burada.

1