Salı07.05.2024

Ege Bölgesi'nde fırtına

Ege Bölgesi'nde fırtına haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ege Bölgesi'nde Fırtına

Meteoroloji Genel Müdürlüğü nden alınan bilgiye göre, 20 Mart Cuma günü öğlen saatlerinden itibaren Ege Bölgesi nde fırtına bekleniyor.

Ege Bölgesinde Fırtına Uyarısı

İzmir, Manisa, Çanakkale, Balıkesir ile Aydın ın batı kesimlerinde rüzgarın kuvvetli ve fırtına şeklinde esmesinin beklendiği bildirildi.

Meteroloji'den Ege Bölgesi'ne Fırtına Uyarısı

30 dak. önce Meteoroloji Genel Müdürlüğü nden alınan bilgiye göre, 20 Mart Cuma günü öğlen saatlerinden itibaren Ege Bölgesi nde fırtına bekleniyor.

Ege Bölgesi'nde Fırtına

Fırtınanın hafta başına kadar etkisini sürdüreceği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi nde yaşayanları uyardı. Marmara da fırtına bekleniyor.

Marmara Bölgesi'nde Fırtına Uyarısı

Ege bölgesinde fırtına uyarısı haberi ve diğer kategorilerden en güncel en son haberler size doğru haber i ulaştırmak için Dünya da.

Ege Bölgesinde Fırtına Uyarısı Haberi Dünya'da

Tüm İzmir Gazeteleri nin son dakika haberleri için tıklayın !

Ege Bölgesi'nde Fırtına Uyarısı

Ege Bölgesi nde etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. İzmir de bir cami minaresi fırtınanın hızına dayanamayarak devrildi. o anlar cep telefonu ile.

Fırtına Minareyi Böyle Devirdi

Şırnak ın Kasrik Beldesi nde fırtına nedeniyle uçan sac başına çarpan kadın hayatını İzmir in Foça İlçesi nde, dün akşam saatlerinde başlayan şiddetli poyraz.

Fırtına Haberleri

Eusebios İzmir şehrinin bir deprem ile harabolduğunu ve de on sene süreyle tekrar.. Chios ta bir fırtına esnasında bir deprem oldu; ve bayağı hasara yol açtı.

Ege Bölgesinde Tarihsel Deprem Listesi

İzmir Valiliği nden yapılan açıklamada, Ege Bölgesi nde cuma ve cumartesi günleri fırtına uyarısı yapılarak, vatandaşların dikkatli ve tedbirli.

Ege Bölgesi'nde Fırtına Uyarısı Haberi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Batı Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege bölgeleri için tam fırtına uyarısı yaptı. Marmara Bölgesi nde salı gününden itibaren kuvvetli .

Meteoroloji'den Tam Fırtına Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Cuma günü öğle saatlerinde Ege Denizi nde, akşam saatlerinden itibaren Marmara bölgesi ve Kıyı Ege de.

Marmara'ya Fırtına Uyarısı

32 dak. önce Meteoroloji Genel Müdürlüğü nden yapılan açıklamaya göre, 20 Mart Cuma günü öğlen saatlerinden itibaren Ege Bölgesi nde fırtına bekleniyor.

Ege Bölgesi'ne Fırtına Uyarısı

Türkiye de Hakim Rüzgarlar, Bofor Skalası, Fırtına Takvimi, Hava durumuna Ege bölgesi iç kesimlerinde kuzey rüzgarı hakimken ,Kıyı Ege de İzmir,Aydın.

Denizcilik Hava Raporu Öğrenmek

Marmara Bölgesinde lodos, yarın Çanakkale Boğazı ve İstanbul Boğazı çıkışında fırtına hızında esecek, hızı 60-70 kmye kadar çıkacak. Kuzey Egede fırtına;.

Dikkat Yarın Fırtına Ve Kar Var!

İzmir, Manisa, Çanakkale, Balıkesir ile Aydın ın batı kesimlerinde rüzgarın kuvvetli ve fırtına şeklinde esmesinin beklendiği.

Ege Bölgesinde Fırtına Uyarısı

Doğu Anadolu da hava sıcaklığı sıfırın altına düşerken Kuzey Ege de fırtına vapur seferlerini etkiledi. Doğu Anadolu Bölgesi nde kar yağışı aralıklarla etkisini.

Akra Fm

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Cuma günü öğle saatlerinde Ege Denizi nde, akşam ve Orta Karadeniz de Marmara bölgesinde ise yer yer hızla fırtına şeklinde.

Fırtına 3 Gün Boyuca Sürecek

Ege Denizi nde bu gece fırtına bekleniyor. meyve ağaçlarının tomurcuklandığı ve çiçeklendiği Ege Bölgesi nde, İzmir in Beydağ, Kemalpaşa, Kiraz, Menderes,.

Ege Denizi'nde Fırtına

4 Marmara bölgesinde kuvvetli yağışa bağlı olarak sel, fırtına ve hortum Yağışların; İzmir, Manisa ve Kütahya illeri başta olmak üzere bölge.

Bugün Fırtına Kopacak

Meteoroloji den yapılan açıklamada Kuzey Ege de Pazar günü akşam saatleri için Kuzey Ege bölgeleri nde kuvvetli fırtına uyarısı yaptı. dha.

Kuzey Ege İçin Fırtına Uyarısı

yapılan meteorolojik uyarıya göre, hafta sonu Marmara Bölgesi, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz de fırtına bekleniyor.

Meteoroloji'den Hafta Sonu İçin Fırtına Uyarısı

Meteoroloji 2 nci Bölge Müdürlüğü, bu akşamdan başlayıp pazar gününe kadar Ege Bölgesi nde şiddetli fırtına, yağmur uyarısı yaptı.

Meteoroloji'den Ege İçin Yağış Uyarısı

Ayrıca, İzmir Valiliği resmi internet sitesinden yapılan duyuruda zirai faaliyetlerin başladığı Ege Bölgesi nde, İzmir in Beydağ, Kemalpaşa, Kiraz,.

Ege'de Fırtına Alarmı

14 dak. önce Meteoroloji Genel Müdürlüğü, cuma gününden itibaren Ege Bölgesi nde fırtına beklendiğini bildirdi.Meteoroloji Genel Müdürlüğü nden alınan.

Meteroloji'den Ege Bölgesi'ne Fırtına Uyarısı

İZMİR İHA - Ege Denizi nde etkili olacak fırtına nedeniyle yetkililer olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Ege'de Fırtına Alarmı

5 Ege Bölgesi nde etkili olan fırtına nedeniyle İzmir de vapur seferleri iptal Fırtına nedeniyle kentteki tüm vapur seferleri ile Üçkuyular-Bostanlı.

Ege'de Fırtına

Oteller bölgesindeki telesiyejler de durduruldu. Çanakkale de fırtına. Çanakkale Boğazı ve Kuzey Ege de etkili olan kuvvetli fırtına deniz.

Marmara Fırtınaya Teslim Güncel 111924

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Cuma günü öğle saatlerinde Ege Denizi nde, akşam saatlerinden itibaren Marmara bölgesi ve Kıyı Ege de.

Ege Bölgesi için fırtına uyarısı

GENEL

3337 Gün 5 Saat 39 dk. önce yayınlandı

1