Cuma17.05.2024

ebe Melike Güven

ebe Melike Güven haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ebe Melike Güven

Arbede sırasında darbedildiklerini iddia eden Dr. Ebru Ekinci Coşkun, Dr. Neriman Okşan, hemşire Hülya Kenar, ebe Kevser Yiğit ve ebe Melike Güven, Çorlu.

5 Sağlık Çalışanı Darp Edildi

2 hemşire Hülya Kenar, ebe Kevser Yiğit ve ebe Melike Güven, Çorlu Devlet Hastanesine giderek 3 gün iş göremez raporu aldı ve söz konusu.

Darp İddiası Aile Hekimliğini Kapattırdı

The latest Tweets from Melike Güven sortgiller. Şeytanlı filmlerden anladığım kadarıyla, eve şeytan girmesi için evin dubleks olması gerekiyor. İçim rahat.

Melike Güven Sortgiller

19 dak. önce Bunun üzerine S.K., sağlık ocağında bulunan doktor Neriman Sönmez, Ebru Coşgun, Ebeler Kevser Yiğit, Melike Güven i darp etti. Bunun.

Tekirdağ'da Doktorlar Darp Edilince Sağlık Ocağı Kapandı

19 hemşire Hülya Kenar, ebe Kevser Yiğit ve ebe Melike Güven, Çorlu Devlet Hastanesine giderek 3 gün iş göremez raporu aldı ve söz konusu.

Tekirdağ'da 5 Sağlık Çalışanı Darbedildi

7 hemşire Hülya Kenar, ebe Kevser Yiğit ve ebe Melike Güven, Çorlu Devlet Hastanesine giderek 3 gün iş göremez raporu aldı ve söz konusu.

Bu Kez 2'si Doktor 5 Sağlık Çalışanı Darp Edildi

19 hemşire Hülya Kenar, ebe Kevser Yiğit ve ebe Melike Güven, Çorlu Devlet Hastanesine giderek 3 gün iş göremez raporu aldı ve söz konusu.

Tekirdağ'da Sağlık Çalışanlarının Darbedildiği İddiası Güncel 13

MelikeDoğan GüvenTarhan Facebook ta. MelikeDoğan GüvenTarhan ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma .

Melike Güven Tarhan

11 dak. önce Olayda darp edildiklerini öne süren , Dr. Ebru Ekinci Coşkun, Dr. Neriman Okşan, hemşire Hülya Kenar, ebe Kevser Yiğit ve ebe Melike Güven,.

1