Cuma17.05.2024

Duru Jandarma Karakolu

Duru Jandarma Karakolu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Duru Jandarma Karakolu Nasıl Gidilir?

pkk lı bir grup teröristin Duru Karakolu na saldırı görüntüleri yayınlandı. Mehmetçik anında saldırıya karşılık verdi pkkl lı bir grup terörist 16 Kasım.

Duru Jandarma Karakolu

Duru Jandarma Karakolu Nerede Lice ilçesi ve Diyarbakır ilinde yer alır, Duru Jandarma Karakolu haritası ve yakın yerlere mesafeleri haritada gösterilmektedir.

Duru Jandarma Karakolu Çatışma Görüntüleri

PKK lı bir grup terörist 16 Kasım günü Diyarbakır Bingöl karayolunda bulunan Duru Jandarma Karakolu na bomba yüklü araç ile yaptıkları.
Hain Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı!
Duru Jandarma Karakolu ile ilgili tüm galeriler. JANDARMA KARAKOLUNA BOMBALI SALDIRI middot; Bloomberg HT middot; Business HT middot; HT Emlak middot; HT Kulüp. Pkk Duru Karakol Baskini Diyarbakır ın Lice İlçesi ne 15 kilometre uzaklıktaki Duru Jandarma Karakolu na PKK lılar bomba yüklü traktörle saldırı düzenledi. Duru Jandarma Karakolu Galeri Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır-Bingöl karayolu Hani yol ayrımında bulunan Duru Jandarma Karakolu na Narlı üs bölgesine sızma girişimde bulunan PKK lı. Jandarma Karakoluna Bombalı Saldırı Diyarbakır ın Lice İlçesi nde Duru Jandarma Karakolu na dün traktöre yükledikleri patlayıcı ile saldıran PKK lı teröristlerin eyleminde 300 kilo. Jandarma Karakoluna Saldırı 1 Şehit Lice Duru Jandarma Karakolu na PKK lıların bomba yüklü traktörle düzenlediği saldırının ardından güvenlik güçleri bölgede inceleme ve çalışmalarını.
Diyarbakır Dicle'de operasyon: 4 terörist ölü ele geçirildi

ASAYİŞ

3178 Gün 21 Saat 52 dk. önce yayınlandı

Diyarbakır-Bingöl yolunda askeri araca saldırı: 2 şehit, 4 yaralı

ASAYİŞ

3218 Gün 3 Saat 25 dk. önce yayınlandı

Diyarbakır-Bingöl yolu silahlı grup tarafından kapatıldı

ASAYİŞ

3221 Gün 15 Saat 34 dk. önce yayınlandı

Diyarbakır'da yangın

ASAYİŞ

3224 Gün 4 Saat 38 dk. önce yayınlandı

1