Cumartesi18.05.2024

Dur Diyelim

Dur Diyelim haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Dur Diyelim!

Kadına yönelik şiddete ortak olmayacağız, seyirci kalmayacağız, üzerimize düşen görevi yapmak üzere; Kararlıyız, Biz de varız…

Dur Diyelim

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Davutoğlu, kadına yönelik şiddete karşı Bakanlıkça başlatılan Dur Diyelim.

Kadına Şiddete Dur Diyelim Kampanyasına Sare Davutoğlu'ndan

7 Başbakan Ahmet Davutoğlu nun eşi Sare Davutoğlu, kadına yönelik şiddete karşı başlatılan Dur Diyelim kampanyası kapsamında, şiddete.

Dur Diyelim Kampanyasına Destek Oldu

6 Başbakan Ahmet Davutoğlu nun eşi Sare Davutoğlu, kadına yönelik şiddete karşı başlatılan Dur Diyelim kampanyası kapsamında, şiddete.

Kadına Şiddete Dur Diyelim Kampanyasına Sare

1 Başbakan Ahmet Davutoğlu nun eşi Sare Davutoğlu, kadına yönelik şiddete karşı başlatılan Dur Diyelim kampanyası kapsamında, şiddete.

Sare Davutoğlu Kadına Yönelik Şiddete Dur Diyelim

3 Sare Davutoğlu: Kadına yönelik şiddete Dur Diyelim Sare Davutoğlu da dur dedi Başbakan Ahmet Davutoğlu nun eşi Sare Davutoğlu, kadına.

Dur Diyelim

Dur Diyelim. 1813 likes. Kadına karşı şiddetle mücadelede, üzerimize düşen görevi yapmakta kararlıyız, Biz de Varız Sizi de, şiddeti mazur.

Dur Diyelim Siddetekarsidur

The latest Tweets from Dur Diyelim siddetekarsidur. Kadına Karşı Şiddete Dur Diyelim kampanyası resmi twitter hesabı ailebakanligi.

Kadına Yönelik Şiddete Dur Diyelim Kampanyasını Başlattık

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Kadına Yönelik Şiddete Dur Diyelim Kampanyasını Başlattık.

Obeziteye Dur Diyelim!!

OBEZİTEYE DUR DİYELİM!! SAĞLIKLI VE BİLİMSEL ZAYIFLAMA EĞİTİMİNİN İKİNCİ EĞİTİMİ TAMAMLANDI. Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak 192.

Rahim Ağzı Kanserine Dur Diyelim

Rahim Ağzı Kanserine Dur Diyelim. ana. Kadın Sağlıkçıları Eğitim ve Dayanışma Vakfı KASAV ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Kanser Daire Başkanlığı.

Bacak Şovlara Dur Diyelim Kampanyası

bacak şovlara dur diyelim kampanyası programlarına çıkan kızların süper minileriyle bacaklarını göstermelerine artıkı dur diyelim tarzındaki bir kampanyadır.

Halk Eğitim Merkezi

EKMEK İSRAFINA DUR DİYELİM! Yayın tarihi: 24.01.2013 - 14:50. israf. Türkiye´ de günde 7 milyon ekmek çöpe gidiyor. Bu israfa DUR diyelim.

Sare Davutoğlu'ndan Kadına Şiddete Dur Diyelim Kampanyasına

Sare Davutoğlu ndan Kadına Şiddete dur Diyelim Kampanyasına Destek. 0 İZLENME. İhlas Haber Ajansı. 22.03.2015 de yüklendi. Facebook Twitter Gplus.

Sare Davutoğlu Rahim Ağzı Kanserine Dur Diyelim Sempozyumu

6 Başbakan Ahmet Davutoğlu nun eşi Sare Davutoğlu, rahim ağzı kanserine sebep olan HPV virüsünün erken tanımlanmasıyla bu kanserin.

Bizi Soyanlara En Azından Bir Gün Dur Diyelim

01 KASIM 2008 GÜNÜ. SABİT TELEFONLARI SUSTURUYORUZ. BU DEMOKRATİK HAKKIMIZI KULLANARAK BİZİ SOYANLARA EN AZINDAN BİR GÜN BİLE.

Ramazan Vesilesiyle Aile İçi Şiddete Dur Diyelim

Ramazan Vesilesiyle Aile İçi Şiddete Dur Diyelim. Ayrıntılar: Kategori: Ramazan Vaazları: Gösterim: 7753. Yazdır; e-Posta. Günümüzün Hak İhlaline Ramazanda .

Dur Diyelim Kampanyasına Destek Oldu

Dur Diyelim kampanyasına destek oldu. Dur Diyelim kampanyasına destek oldu. Yeni oynatıcımızı deneyin

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Gölge etmeyin!

POLİTİKA

3096 Gün 19 Saat 21 dk. önce yayınlandı

Sare Davutoğlu'nun kadına şiddet mesajı

GENEL

3344 Gün 16 Saat 24 dk. önce yayınlandı

1