Cumartesi18.05.2024

Dünya Markalar Zirvesi

Dünya Markalar Zirvesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Dünya Markalar Zirvesi

Dünya Markalar Derneği ve Dünya Yaşlılık Derneği, Las Vegas ta Dünya Markalar Zirvesi düzenleyecek. T.C. Sağlık Bakanlığı nın da destek.

Dünya Markalar Zirvesi Las Vegas'ta Düzenlenecek Haberi

39 dak. önce Dünya Markalar Derneği ve Dünya Yaşlılık Derneği, Las Vegas ta Dünya Markalar Zirvesi düzenleyecek. T.C. Sağlık Bakanlığı nın da destek.

Kasım 2015'te Abd Las Vegas'ta Dünya Markalar Zirvesi

Kasım 2015 te ABD Las Vegas ta Dünya Markalar Zirvesi Düzenlenecektir. Teknolojik ve ekonomik yönden gelişmemiz, sağlık ve sosyal yaşamlarının.

Yenilikçi Markalar Zirvesi

Yenilikçi Markalar Zirvesi nde Türkiye nin ve dünyanın en önemli şirketlerinin üst düzey yöneticileri, pazarlama ve marka alanında kitapları bulunan otoriteler ve.

Dünya Markalar Zirvesi Las Vegas 2015

DÜNYA MARKA ZİRVESİ, LAS VEGAS 2015 E NEDEN KATILMALISINIZ? Dünya Markalar Derneği ve Dünya Yaşlılık Derneği nin beraber düzenlediği, Las.

Umut Çınar

Las Vegas Marka Zirve miz Dünya Markalar Derneği miz Tarafından Ağustos 2015 te Düzenlenecek olup Dünya nın en önemli MARKALARI FUARIMIZDA.

Dünya Markalar Zirvesi Las Vegas'ta Düzenlenecek Haber Haberi

19 dak. önce Dünya Markalar Zirvesi Las Vegas ta Düzenlenecek. HABERLER - Dünya Markalar Derneği ve Dünya Yaşlılık Derneği, Las Vegas ta Dünya.

Dünya Markalar Derneği

Dünya Markalar Derneği. DÜNYA MARKALAR DERNEĞİ. Giriş. 01 middot; Ana Sayfa middot; 02 Sağlık Turizmi ve Markalar Zirvesi Davetiyesi. lt;lt; Geri Dön, Yeni Yorum.

Detay

Dünya Yaşlılık Derneğince, Sağlık Turizmi ve Marka Zirvesi Kongresini 17 Büyükşehir Belediye Başkanları; Ato Başkanı ve Dünya Yaşlılık Derneği Başkanı

Markam 2023

3 yıldır Marka Zirvesi ni organize eden ITEC Kurucu Başkanı Akın Yılmaz; Hızla değişen yeni dünya düzeninde, iş dünyasına destek olmayı hedeflediklerini.

Las Vegas'ta Dünya Markalar Zirvesi

DÜNYA

3327 Gün 22 Saat 51 dk. önce yayınlandı

1