Perşembe16.05.2024

Dumlupınar Üniversitesi

Dumlupınar Üniversitesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

T.c. Dumlupınar Üniversitesi

Dumlupınar Üniversitesi olarak Vizyonumuz, uluslararası standartlarda eğitim- öğretim vermek ve Türkiye nin en iyi on üniversitesinden biri olmaktır.

Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yedi üniversiteye rektör atadı. Dr. Mustafa Solak, Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğüne Prof.

Sosyal Bilimler Enstitüsü

Dumlupınar Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemi. Öğrenci Bilgi Sisteminde şifremi unuttum butonuyla şifrenizin mail adresinize gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Akademik Takvim

Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya il merkezinde: Evliya Çelebi ve Germiyan Kampüsü olmak üzere iki kampüse, 10 ilçede de ayrı bina ve kampüs alanlarına .

Telefon Rehberi

Dumlupınar Üniversitesi. 6.340 beğenme · 20 kişi bunun hakkında konuşuyor. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Resmi Facebook Sayfasıdır.

Duyurular

2014 dumlupınar üniversitesi taban puanları,2014 dumlupınar üniversitesi puanları,2015 öss,ygs,lys dumlupınar üniversitesi taban puanları.

Kütüphane

Dumlupınar Üniversitesinin 2014 – 2015 Yılı taban puanları ve kontenjanları . Aşağıda yer alan puanlar Kütahya Dumlupınar Üniversitesi en son yeni taban.

Dumlupınar Yakınlarındaki Üniversitesi

dumlupinar universitesi haberleri, güncel dumlupinar universitesi haber ve fotoğrafları ile en yeni dumlupinar universitesi gelişmeleri burada.

Dumlupınar Üniversitesi

kampüsü mimari açısından türkiye deki sayılı üniversitelerindendir. fakülteler, kafeteryalar selçuklu mimarisi ile bezenmiştir, hatta içinde göleti bile bulunur.

Dumlupınar Üniversitesi

Dumlupınar Üniversitesi Web Televizyonu. Dumlupınar Üniversitesi Sigortacılık Günleri 2014

Rektör atamaları ne zaman?

POLİTİKA

3346 Gün 23 Saat 53 dk. önce yayınlandı

1