Salı14.05.2024

Dr. Halil Atılgan,

Dr. Halil Atılgan, haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Biyografi

Dr. Halil ATILGAN 1946 yılında Adana nın Karaisalı ilçesinin İncirgediği köyünde doğdu. İlkokulu köyünde bitirdikten sonra Düziçi İlk öğretmen Okuluna girdi.

Dr. Halil Atılgan

Halil Atılgan, Halil Atılgan hayatı ve eserleri araştırmaları, makale, kitap ve derlemeleri, 1993 yılında Ankara ya alınan Dr. Atılgan koro şefliğinin yanında Kültür.

Halil Atılgan

Category: Dr.Halil Atılgan 02 Dr.Halil Atılgan, Yazarlar no comments. H.Atılgan Bu toprağın türküleri gönlümüze ferman, yüreğimize derman olmuş. Onlar bize.

Dr.halil Atılgan

Çukurova Lobisi dergimizin Yayın Koordinatörlüğü görevini de yürüten Halil Atılgan kimdir: 1946 yılında Adana nın Karaisalı ilçesinin İncirgediği köyünde doğdu.

Mesam'dan Dr.halil Atılgan'a Ödül

mesam- ilesam-türk folklor araştırmaları kurumu-türkiye yazarlar birliği üyesi olan dr. halil atılgan şiirlerden ve türkülerden hareket ederek.

Halil Atılgan

Uzm.Dr. Halil Atılgan hakkında bilgi ve randevu almak için tıklayın. Gerçek hastalar tarafından girilmiş 0 adet değerlendirme ile, 1177 hasta tarafından.

Halil Atılgan

Dr.Halil Atılgan incirgedigigmail 2014 Dr.Halil Atılgan - Adana Kültür Derneği. yayınlanan yazı ve resimler kaynak gösterilerek iktibas edilebilir.

Dr.halil Atılgan

Türk Halk Kültürü Araştırmacısı Dr. Halil Atılgan, Tokat yöresine ait olduğu düşünülen ve Çanakkale Savaşları sırasında 1315 doğumluların.

Dr. Halil Atılgan

Dr. Halil Atılgan/Kültür Bakanlığı Yayın Tarihi/Mayıs 2007 Sayfa sayısı/52 Aratos Kitaplığı–5 Kitap Hakkında: Türk halk müziği ve Çukurova türküleri.

Hey onbeşli türküsü hikayesi

KÜLTÜR-SANAT

3336 Gün 15 Saat 10 dk. önce yayınlandı

1