Pazar19.05.2024

Dr. Fatma Horasan

Dr. Fatma Horasan haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Dr. Fatma Horasan Nasıl Gidilir?

SEZARYEN, NORMAL DOĞUM, TÜP BAĞLAMA, RAHİM, MYOM KİST, LAPAROSKOPİ, HİSTEROSKOPİ, TÜM KADIN DOĞUM OPERASYONLARI.

Op. Dr. Fatma Horasan

Fatma Horasan, Kanser, Riskli ve Normal Gebelikler, 4 Boyut Ultrasonla Fetal Tarama, Kısırlık Konusunda Uzman bir doktordur. Laparoskopi Hiseteroskopi Gibi.

Op. Dr. Fatma Horasan

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı - Jinekolog. Fatma HORASAN ALTINTAŞOĞLU Fotoğraf. Dr.Fatma HORASAN ALTINTAŞOĞLU Hakkında Tavsiye Yazın.

Doktor Dr.fatma Horasan Altıntaşoğlu

7 Makale 1670 Soru. Op. Dr. Fatma HORASAN izmir de Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite alanında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir. Randevu Hattı 0.

Op. Dr. Fatma Horasan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Üreme

Operatör Dr. Fatma horasan, karbondioksit lazer yöntemiyle gerçekleştirilen genital estetik operasyonlarının, burun ve meme estetiğinin.

Dr. Fatma Horasan

Opr.Dr. Fatma Horasan hakkında bilgi ve randevu almak için tıklayın. Gerçek hastalar tarafından girilmiş 0 adet değerlendirme ile, 2708 hasta tarafından.

Opr.dr. Fatma Horasan

Fatma Horasan ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Izmirliyiz, Felsefe Kulübü, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tamer Güvenir,.

Fatma Horasan

Create Page. Recent; 2015. Dr. Fatma Horasan is on Facebook. To connect with Dr. Fatma Horasan, sign up for Facebook today. Sign UpLog In middot; Cover Photo.

Dr. Fatma Horasan

Dr. Fatma Horasan, İzmir Konak. Dr. Fatma Horasan telefonu, adresi ve haritası dahil tüm iletişim bilgileri - TUBİBA.

Dr. Fatma Horasan Konak İzmir

DR. FATMA HORASAN DR. FATMA HORASAN internet sitesi - KONAK - İZMİR - 0232 464 25 2. / SAĞLIK firmaları / firma rehberi - firmasec.

Karbondioksit lazer yöntemiyle genital estetik operasyonu

SAĞLIK

3261 Gün 6 Saat 36 dk. önce yayınlandı

1