Cumartesi11.05.2024

Dr. Ersin Arslan Hastanesi

Dr. Ersin Arslan Hastanesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi

Hastanemizde; sizler ve yakınlarınızın memnuniyetini amaçlayan kolay ulaşılabilir, güvenilir, kalite standartlarına ve mevzuatlara uygun sağlık hizmeti sunmayı.

Sks Kalite Yönetimi

Ana Sayfa middot; Yönetim middot; Hastane Yöneticisi middot; Başhekim Yardımcıları middot; Hasta Hizmetleri Ve Sağlık Otelciliği Müdürü middot; Idari Mali Hizmetler Müdürü middot; Saglik Bakim.

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi

Kurum Adı: Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi. Kategori: Devlet Hastanesi. İl: Gaziantep. İlçe: Şahinbey. Telefon: 0 342 221-0700. Adres: Hürriyet.

Şahinbey Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi Randevu Al

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi kadrosunda 3 adet acil tıp uzmanı, 11 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 6 adet beyin ve sinir cerrahisi.

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi. 543 beğenme · 11 kişi bunun hakkında konuşuyor. Yerel İşletme.

Gaziantep Dr.ersin Arslan Devlet Hastanesi

Gaziantep Dr.Ersin Arslan Devlet Hastanesi ; MHRS online randevu ,online tahlil sonuçları ,doktor listesi, adres , telefon ,ulaşım , harita ile yol tarifi ve diğer.

Mhrs Merkezi Hastane Randevu Sistemi

Bu programın en önemli çalışmalarından biride Merkezi Hastane Randevu Sistemidir MHRS ve GAZİANTEP DR.ERSİN ARSLAN DEVLET HASTANESİ.

Hastaneler

Telefon. Fax. Dr.Ersin Arslan Devlet Hastanesi. Eyupoğlu Mah.Hürriyet Cad. Şahinbey. 0342 221 07 00. 0342 220 93 34. Çocuk Hastalıkları Hastanesi.

Gaziantep Dr.ersin Arslan Devlet Hastanesi

Gaziantep Dr.Ersin Arslan Devlet Hastanesi;Online tahlil sonuçları sorgulama, mhrs randevu, sgk doktor listesi sorgulama, adres, telefon, harita ,yol tarifi ,ulaşım .

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi

Av. Cengiz Gökçek Gaziantep Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığı bünyesinde bulunan Güneydoğu Anadolu Bölgesinin eski ve bölge hastanesi konumunda.

Gaziantep Şahinbey'de intihar girişimi

GENEL

3330 Gün 22 Saat 54 dk. önce yayınlandı

1