Cumartesi18.05.2024

Dr. Cihan Tekin

Dr. Cihan Tekin haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Dr.cihan Tekin'in Öz Geçmişi

T E C R Ü B E. ÖZ GEÇMİŞ. v 12.01.2012 Muğla İl Sağlık Müdürü. v Bingöl İl Sağlık Müdürü. v 04.01.2007 tarihinden itibaren Elazığ Sağlık Müdür Yardımcılığı

Dr. Cihan Tekin

Cihan Tekin Facebook ta. Cihan Tekin ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın.

Cihan Tekin

Dr Cihan Tekin adlı kullanıcının Türkiye LinkedIn deki profesyonel profilini görüntüleyin. LinkedIn, Dr Cihan Tekin gibi profesyonellere, tavsiye edilen iş.

Dr Cihan Tekin

Bakanlığımızın 13.06.2011 tarihli 2011/41 sayılı. Sağlık Turizmi ve Turistin Sağlığı Kapsamında. Sunulacak. Sağlık. Hizmetleri. Genelgesi doğrultusunda.

Dr. Cihan Tekin

Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin. Muğla Devlet Hastanesinin ihalesi yapılıyor. Eklenme Tarihi : 01.01.1970 02:00:00. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı.

Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin

12 Mayıs günü İl Sağlık Müdürümüz Dr. Cihan TEKİN öncülüğünde İl Sağlık Müdür Yardımcımız Dr. Mustafa YILMAZ, Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Rıdvan.

Dr. Cihan Tekin Hemşireler Gününü Kutlandı.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Cihan Tekin in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü İle İlgili Kutlama Mesajı. Kadınlar, yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla .

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Cihan Tekin'in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Cihan Tekin in 14 Mart TIP Bayramı mesajı. İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı .

İl Sağlık Müdürümüz Dr.cihan Tekin'in 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Sağlık Müdürümüz Dr.Cihan Tekin in Ramazan Bayramı Mesajı. Bizleri yakınlaştıran, birlik ve beraberliğimizi, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren, iyilik ve.

1