Pazartesi20.05.2024

Dolaklı köyü

Dolaklı köyü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Şah Müzik Dolaklı Köyünde Dede'ye Dıkkat! By_Erkan

Dolaklı, Doğubayazıt. Vikipedi, özgür Dolaklı, Ağrı ilinin Doğubayazıt ilçesine bağlı bir köydür. Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.

Dolaklı Doğubayazıt

Kurum Adı, : Dolaklı İlkokulu. Telefon, : 05352903609 Belgegeçer0. WEB Adresi, : http://dolakliilkokulu.meb.k12.tr. Adres, : Dolaklı Köyü Doğubayazıt/AĞRI.

Dolaklı İlkokulu

DOLAKLI KÖYÜ. Ağrı Doğubayazıt Dolaklı Köyü sayfasında eksik veya hatalı gördüğünüz bilgiler için bildirimde bulunabilirsiniz. Bilgi Güncelleme.

Dolaklı Köyü

Dolaklı Köyü sayfamızın içeriği Doğubayazıt - Dolaklı Köyü köylülerinin paylaşımları ile oluşturulmaktadır. Köy sayfamız üyelik gerektirmemektedir. Üye olmadan.

[Yerelnet] Dolaklı Köyü

Dolaklı, Ağrı ilinin Doğubayazıt ilçesine bağlı bir köydür. Ağrı iline 116 km, Doğubayazıt ilçesine 19 km uzaklıktadır. Dolaklı Köyü,çoğunluğunun soyadı Batur .

Doğubayazıt

Ağrı İli Doğubayazıt İlçesine ait eski adı Kamarcık olan Dolaklı köyünde iki derslik , bir müdür odası ve bir adet lojman binası olarak 1971 yılında faaliyete giren.

Dolaklı İlköğretim Okulu Ağrı Doğubeyazıt

Ağrı ya 116 km, Doğubayazıt a 18 km uzaklıktadır. Köyün nüfusu 972 Hane sayısı 203 dir. Köyde Dolaklı Köyü İklöğretim Okulu bulunmaktadır. Köyün iklimi.

Şah Müzik Dolaklı Köyü Dede Ye Dikat

Create Page. Recent; 2014. Dolaklı KöYü GeNçLeRi is on Facebook. To connect with Dolaklı KöYü GeNçLeRi, sign up for Facebook today. Sign UpLog In.

Dolakli

Dolaklı Köyü,çoğunluğunun soyadı Batur olan konuksever insanları ile hafızama kazınmış bir köyümüzdür. Bu köyde öğretmenlik yapmış.

Dolaklı Köyü Gençleri

Dolaklı köyü, Doğubayazıt, Ağrı haritasının resmi 2 defa büyütülmüş. Dolaklı köyü, Doğubayazıt, Ağrı haritası. - Dolaklı köyü, Doğubayazıt, Ağrı arazi haritası.

Ağrı Doğubayazıt Dolaklı Köyü

Ağrı DoğubayazıtDoğubeyazıt Dolaklı Köyü Posta Kodu Nedir, Ağrı DoğubayazıtDoğubeyazıt Dolaklı Köyü Posta Kodu Kaç, Doğubayazıt Doğubeyazıt.

Dolaklı Köyü Doğubayazıt Ağrı Haritası Haritalar Coğrafya

Dolaklı İlkokulu, Dolaklı Köyü Doğubayazıt/ağrı Doğubeyazıt, Ağrı, Türkiye Dolaklı İlkokulu kayıt bilgileri, kayıt tarihleri, eğitim kadrosu ve Dolaklı İlkokulu.

Ağrı Doğubayazıtdoğubeyazıt Dolaklı Köyü Posta Kodu Nedir Ağrı

Dolaklı Köyü Haritası Başkale Van, uydu görüntüleri ve yol haritası, harita TR. Dolaklı Köyü Başkale ilçesine bağlı, Van ilinde yer almaktadır. Map Data.

Dolaklı İlkokulu Adresi Nerdedir Nasıl Gidilir Ulaşım Haritası

Dolaklı Köyü Cami, Dolaklı Köyü, Doğubayazıt, Ağrı, Türkiye. Bu firmaya ait kullanıcı yorumlarını, derecelendirmeyi, harita ve yer bilgisini Yellowpages.tr de.

Dolaklı Köyü Haritası Başkale Van

şah müzik dolaklı köyü DEDE YE DİKAT mp3 indir, şah müzik dolaklı köyü DEDE YE DİKAT mp3 yükle, şah müzik dolaklı köyü DEDE YE DİKAT ücretsiz Mp3.

Dolaklı Köyü Cami

Doğubeyazıt, Dolaklı haritası ve uydu görüntüleri. tümü. Harita; Sokak. Sokak Görünümünü Göster; Sokak Görünümü Nerelerde var. Trafik; Hava Durumu.

Şah Müzik Dolaklı Köyü Dede Ye Dikat

şah müzik dolaklı köyü dede ye dikat d d d başlıklı videoyu buradan izleyebilir ayrıca dilersen cihazına indirebilirsin.

Doğubeyazıt Dolaklı Haritası Ve Uydu Görüntüleri

Doğubayazıt ilçesi Dolaklı köyü hangi ilimizde bulunmaktadır?

Şah Müzik Dolaklı Köyü Dede Ye Dikat Ddd

Dolaklı köyü hangi ildedir? madam34_ms profesör. Dolaklı köyü hangi ildedir? türkiye, köy, il. Dolaklı köyü hangi ildedir? 1, 0, değerlendirin. Cevapla. Kaydet.

Doğubayazıt İlçesi Dolaklı Köyü Hangi İlimizde Bulunmaktadır

Akdaðmadený Dolak Köyü web sitesi. Dolak Köyü videoları resimleri ve haberleri . Dernek haber mesaj ve duyuruları.

Dolaklı Köyü Hangi İldedir?

Parasızlıktan hastaneye gidemeyen mahkumun cenazesine devlet sahip çıktı

Van Çaldıran'da 18 yaşındaki kadın öldü mü, öldürüldü mü?

ASAYİŞ

3343 Gün 21 Saat 31 dk. önce yayınlandı

1