Cuma03.05.2024

Doğubayazıt Iğdır karayolu

Doğubayazıt Iğdır karayolu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ulaşım

Demiryolun8un bulunmadığı Iğdır da Küllük Köyünün güneybatısında havaalanı inşaatı devam etmektedir. Karayolu ile Kars, Erzurum ve Doğubeyazıt a.

Cumhuriyet Gazetesi

Ağrı ve Iğdır da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Doğubayazıt-Iğdır karayolu ulaşıma kapandı.

Doğubayazıt Iğdır Yolunda 100 Araç Mahsur Kaldı

Ağrı ve Iğdır da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Doğubayazıt-Iğdır karayolu ulaşıma .

Doğubayazıt Iğdır Karayolu

Kaza, bugün saat 15.30 sıralarında Doğubayazıt-Iğdır karayolunun 10 ncu kilometresindeki Gültepe köyü mevkiinde meydana geldi. Çevrede.

Doğubayazıt Iğdır Karayolu

Doğubeyazıt, Ağrı ile Iğdır arası mesafe kaç km? arası mesafe bilgilerinin tamamı Karayolları Genel Müdürlüğünün resmi verileri ile Google Maps Api den elde.

Doğubeyazıt Ağrı

Doğubayazıt Anadolu nun doğusunda, Avrupa E-yolu E80 transityolu üzerinde kurulmuştur. Burası Digor ile Iğdır kalesindeki çift başkenti de içine almaktaydı.

Iğdır Doğubayazıt Arası Yol Doğası Dönüş

IĞDIR Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan Doğubayazıt-Iğdır karayolunda 50 si tır yaklaşık 100 araç mahsur kaldı.

Ağrı Doğubayazıt'ta trafik kazası: Otomobil şarampole yuvarlandı

ASAYİŞ

3311 Gün 20 Saat 50 dk. önce yayınlandı

1