Perşembe16.05.2024

doğalgaz zam

doğalgaz zam haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Doğalgaz Ve Elektriğe Zam

Türk Akımda gaz akışı için hedef 2016 sonu Doğalgaz ve elektriğe zam Haberleri - Enerji Bakanı Taner Yıldız, Gazprom yetkilileri ile doğalgaz fiyatlarının .

Elektrik Ve Doğalgaz Zammı Faturayı Böyle Kabartacak

Elektrik ve doğalgaza bugün itibariyle yapılan zam sonrasında 4 kişilik ailenin elektrik faturasına ayda 7, gaz faturasına 15 TL ek yük gelecek.

Doğalgaz Zam

5 Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgaza zam konusuna açıklık getirdi. Yıldız Doğalgaz fiyatlarında herangi bir değişiklik yok.

Doğalgaza Zam Var Mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki aydan başlamak kaydıyla yüzde 9 luk fiyat artışına.

Elektrik Ve Doğalgaza Zam

doğalgaz zammı Etiketli Haberler Sağlık çalışanlarının nöbet ücretlerine yüzde 50 zam yapılacak. Erdoğan dan doğalgaz müjdesi işte TANAP tarihi.

Doğalgaz Zammı Haberleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Elektrik ve doğalgazda herhangi bir fiyat düzenlemesi düşünmüyoruz. Elektrik ve doğalgaz, 1.

Yeni Yılda Elektrik Ve Doğalgaza Zam Var Mı?

Enerji Bakanı Taner Yıldız, doğalgaz fiyatlarının dolar bazında düştüğünü fakat TL maliyeti açısından düşmediğini belirtti. Yıldız, Dolarla alıp.

Doğalgaz Zam

Enerji Bakanı Taner Yıldız, elektrik ve doğalgaza yarından itibaren yüzde 9 zam yapılacağını açıkladı. Zammın gerekçesi ise hem dolardaki.

Elektrik Ve Doğalgaza 1 Ekim'den İtibaren Büyük Zam

Elektrik Üreticileri Derneği Başkanı Önder Karaduman, Nisan ayında arka arkaya zam beklendiğini belirterek, Doğalgaza yüzde 15, elektriğe yüzde 10 zam.

Doğalgaza zam gelecek mi?

EKONOMİ

3338 Gün 17 Saat 26 dk. önce yayınlandı

1