Pazar19.05.2024

Diyarbakır'daki Nevruz etkinlikleri

Diyarbakır'daki Nevruz etkinlikleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Diyarbakır'daki Nevruz Etkinlikleri

Nevruz kutlaması için yurt içi ve dışından çok sayıda kişinin geldiği Nevruz etkinliğine katılacaklar Diyarbakır da yöresel kıyafet satışı yapılan.

Türkiye Böylesini Görmedi!

20 Diyarbakır da gerçekleştirilecek Nevruz kutlaması için hareketlilik Parkı nda yarın düzenlenecek nevruz etkinliği için hazırlıklar sürüyor.

İşte Öcalan'ın Nevruz Mesajı

20 dak. önce Diyarbakır daki Nevruz kutlamalarına soğuk ve yağmura rağmen büyük Etkinlikte, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi IKBY Başbakanı Neçirvan.

Diyarbakır'daki Nevruz Etkinlikleri

4 Öcalan ın nevruz etkinliklerinin merkezi olan Diyarbakır daki kutlamalara nasıl mesaj vereceği farklı beklentilere yol açmıştı. Kimi çevrelerden.

Nevruz'da Gözler Diyarbakır Ve Mhp'de

3 Diyarbakır da bugün Nevruz Bayramı nda Abdullah Öcalan ın Bağlar ilçesindeki Newroz Parkı nda gerçekleşecek Nevruz etkinliği için.

Haber Abdullah Öcalan 2015 Nevruz Mektubu Haberi

1 Diyarbakır da nevruz kutlaması haberi en güncel diyarbakır haber haberleri Bağlar ilçesindeki Newroz Parkı ndaki etkinlik, soğuk ve yer yer.

Diyarbakır'da Nevruz Kutlaması

Başbakan Ahmet Davutoğlu nun da katılması beklenen etkinlikte Yavuz salonunda yapılacak etkinlik 21 Mart Cumartesi günü, Diyarbakır da.

Akp'den 'paralel' Nevruz Kutlaması Listede Yavuz Bingöl De Var

2 Öcalan ın mesajının okunacağı Diyarbakır Nevruz Parkı ndaki etkinliği izlemek için 600 dolayında yerli ve yabancı gazeteci akredite oldu.

Diyarbakır'da Nevruz Kutlamaları

19 Diyarbakır da kutlanacak nevruzda verilecek mesajların çözüm sürecine katkı Esnaf Nevzat Ören ise nevruz etkinliği nedeniyle çarşıda insan.

Abdullah Öcalan'ın Diyarbakır'da okunan Nevruz mesajı

GENEL

3347 Gün 2 Saat 36 dk. önce yayınlandı

1