Cuma17.05.2024

Devlet Başkanlığı Sarayı

Devlet Başkanlığı Sarayı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Cumhurbaşkanı Erdoğan Küba Devlet Başkanlığı Sarayı'nda

5 Devlet Başkanlığı Sarayı ndaki tören, iki ülke milli marşlarının çalınmasıyla başladı. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Başkanı.

T.c. Cumhurbaşkanlığı Türkmenistan Devlet Başkanı

Cumhurbaşkanlığı Sarayı na gelişinde Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov a Atlı Tören Birliği eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan.

Yeni Sarayımız Hayırlı Olsun Diyor Dünyadan 10 Farklı Konseptte

Uruguay ın devlet başkanı ne saray ne de devlet tarafından sağlanan başkanlık evinde kalmadığı için biz de José Mujica nın ofisine yer verelim dedik. Uruguay.

Devlet Başkanlığı Sarayı

Yemen de Husilerin, Devlet Başkanlığı Sarayı yakınlarında bulunan bir hava üssünü geçirmesinin ardından Yemen Devlet Başkanı Abd.

Yemen Devlet Başkanı Hadi'nin Ülkeyi Terk Etti

1 Yemen de müttefik ordu birlikleri tarafından desteklenen Husiler, Devlet Başkanlığı Sarayı na yalnızca 60 kilometre uzaklıkta bulunan El Anad.

Yemen Devlet Başkanı Hadi'nin Ülkeyi Terk Ettiği İddiası

1 Yemen de Husilerin, Devlet Başkanlığı Sarayı yakınlarında bulunan bir hava üssünü geçirmesinin ardından Yemen Devlet Başkanı Abd.

Video

Rusya Devlet Başkanı Putin, Türkiye de. Putin, resmi temaslarda bulunmak üzere 10 bakanı ile Ankara ya geldi. İlk olarak Anıtkabir i ziyaret eden Putin,.

Bir Demokraside Devlet Başkanlığı Sarayında Oturmanın Faturası

1981 yılında yemin ederek ABD Başkanlığına göreve başlamasından yaklaşık bir ay sonra dönemin ABD Başkanı Ronald Reagan ve eşi.

Putin Saray'da! Tarihi Görüşme Başladı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek üzere Cumhurbaşkanlığı Sarayı na geldi.

Cumhuriyet Gazetesi

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın davetiyle Ankara ya geldi.

'saltanat Sarayı'ndaki Karşılama Sosyal Medyanın Dilinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ı, 16 Türk devletini simgeleyen askerler ile karşılaması.

Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov Saray

ANKARA CİHAN- Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov, Cumhurbaşkanlığı Sarayı nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip.

Rusya Devlet Başkanı Putin Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın davetlisi olarak Türkiye ye gelen Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanlığı Sarayı nda.

Devlet Başkanlığı Sarayı

Devlet Başkanlığı Sarayı İle İlgili Haberler. Yemen de başkanlık sarayı kuşatıldı başkent Sana da Devlet Başkanlığı Sarayı na giden bütün yolları kapattı.

Vatikan

Devlet başkanı olarak Papa nın sözleri yasa hükmündedir. Papa, hem devlet başkanı, hem de Katolik mezhebinin ruhani lideridir. Katolik kilisesinin genel.

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping Versailles Sarayı'nda

fransa da bulunan çin devlet başkanı xi jinping, üç gün süren ve 18 milyar euro eşliğinde versailles sarayı nı ziyaret eden jinping, fransa ya yaptığı ilk resmi.

Devlet Başkanlığı Sarayı

Ülkede 21 Nisan da düzenlenen seçimin galibi Cartes, devlet başkanlığı sarayının bahçesindeki yemin töreninde yaptığı konuşmada, halka yoksulluğu alt etme.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Devlet Övünç Madalyası Tevcih

Cumhurbaşkanlığı Sarayı nda Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel,.

Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç'in Sarayı

Kayıplara karışan Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç in Mejigorye deki villası devlet mülkiyetine çevrildi. Sabah oturumunda Ukrayna Parlamentosu nda .

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Bir İlk

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, resmi temaslarda bulunmak üzere özel Tayyip Erdoğan Abbası, Cumhurbaşkanlığı Sarayı nda ağırladı.

Saray'da Köpek Paniği Haberi Dünya'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı nı Cumhurbaşkanlığı Sarayı nda resmi törenle karşıladı. Karşılama töreninde nereden.

Saraysız Başkan Jose Mujica

Sarayı, korumaları ve makam aracı olmayan Uruguay Devlet Başkanı Jose Mujica Mart ayında siyasete veda etmeye hazırlanıyor. Dünyanın en mütevazı.

Obama Afganistan Devlet Başkanı Gani'yi Beyaz Saray'da Ağırlaya

5 Beyaz Saray dan yapılan açıklamada, Obama nın, 24 Mart ta Beyaz Saray da, Afganistan Devlet Başkanı Gani ve İcra Heyeti Başkanı Abdullah.

Boçarov Ruçey Rusya Devlet Başkanlığı Yazlık Sarayı

Boçarov Ruçey Rusya Devlet Başkanlığı Yazlık Sarayı is a saray, dacha en located in Soçi. Boçarov Ruçey Rusya Devlet Başkanlığı Yazlık Sarayı - Soçi on .

Çeçen Liderden Rusya Devlet Başkanı'na Tarihi Ayar!

Görüntülerde Kremlin Sarayı na 1.zaferden sonra barış anlaşması Rusya Devlet Başkanı Boris Yeltsin in masanın başında oturmasına karşı.

Obama Afganistan Devlet Başkanı Gani'yi Beyaz Saray'da

5 ABD Başkanı Barack Obama, Afganistan Devlet Başkanı Eşref Gani yle mart ayında Beyaz Saray da bir araya gelecek.

Yemen Devlet Başkanı Abd Rabbuh Mansur Hadi Riyad'da

DÜNYA

3338 Gün 21 Saat 48 dk. önce yayınlandı

Yemen Devlet Başkanı Abd Rabbuh Mansur Hadi ülkeyi terk etti

DÜNYA

3340 Gün 16 Saat 25 dk. önce yayınlandı

Erdoğan'dan Kiev Zafer Meydanı Meçhul Asker Anıtı Ziyareti

DÜNYA

3345 Gün 11 Saat 39 dk. önce yayınlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna'nın başkenti Kiev'de

POLİTİKA

3345 Gün 16 Saat 44 dk. önce yayınlandı

1