Cumartesi04.05.2024

destekleme ödemeleri

destekleme ödemeleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Destekleme Ödemeleri

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Alan Bazlı Destekleme ödemeleri hakkında yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada.

Destekleme Ödemeleri

Bankamız, ilgili Bakanlar Kurulu Kararları dahilinde T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen destekleme ödemelerinde.

Mazot Gübre Toprak Analizi Destekleme Ödemeleri

Gübre, Mazot ve Toprak Analizi Destekleme Ödemeleri aşağıda yer alan tarihlerde saat 18:00 den sonra müşterilerimizin tarımsal destekleme hesaplarına .

Çiftçiye Destek Ödemeleri Başladı

Ziraat Bankası şubeleri ödemeler nedeniyle bugün de açık olacak. Mazot, gübre ve toprak analizi desteği ödemelerine, Ziraat Bankası.

Mazot Gübre Toprak Analizi Destekleme Ödemeleri

5 Mazot Gübre Toprak Analizi Destekleme Ödemeleri. ​Mazot, gübre ve toprak analizi desteği ödemesi başladı. Gıda Tarım ve Hayvancılık.

Mazot Gübre Ve Toprak Analizi Destekleme Ödemeleri

Mazot, gübre ve toprak analizi destekleme ödemeleri kapsamında, TCKN/VKN nin son haneleri 0, 1, 2, 7, 8 ve 9 olanlar 15.02.2014 Cumartesi ve 16.02.2014.

Destekleme Ödemeleri Başladı

Şanlıurfa Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, çiftçilere mazot , gübre ve toprak analiz desteklemeleri için ilk ödemelerin 28.

Çiftçilere Destekleme Ödemeleri Başladı Haberi Dünya'da

5 Çiftçilere destekleme ödemeleri başladı haberi ve diğer kategorilerden en güncel en son haberler size doğru haber i ulaştırmak için.

Çiftçilere Destekleme Ödemeleri Başladı

5 Mazot, gübre ve toprak analizi desteği ödemelerine, Ziraat Bankası şubelerinde başlandı.

Destekleme Ödemeleri Sorgulama

destekleme ödemeleri sorgulama. Toros Tarım Banner. Hangi tür desteklemeye başvurdunuz Mazot gübre desteği üretici için yeterlimi 7 yorum .

1.2 Milyarlık Tarımsal Destek Serbest Bırakıldı

Şimşek, tarımsal destekleme ödemeleri kapsamında çiftçi ve üreticilere ödenmek üzere 1 milyar 262 milyon lira ödeneğin serbest bırakılmasını.

Destekleme Tarım Dünyasından Ali Ekber Yıldırım

Çiftçilere 2014 yılı desteklemeleri kapsamında Mart ayı içerisinde 1.2 milyar lira ödeme yapılacak.Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tarımsal destekleme ödemeleri .

Çiftçiye Destekleme Ödemeleri Başladı Haberi

23 dak. önce Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, bu hafta 1 milyar liraya yakın destek ödemesi yapacaklarını belirterek, Bu yıl ocak ayından bu.

Fındık Destekleme Ödemeleri

Fındık Destekleme Ödemeleri aşağıda yer alan tarihlerde saat 18:00 den sonra müşterilerimizin tarımsal destekleme hesaplarına aktarılacaktır. Tarımsal.

Çiftçiye 2014 Yılında Verilecek Tarımsal Destekler Belirlendi. 2014 Yılı

Buna göre, bu yıl Çiftçi Kayıt Sistemine ÇKS dahil olan çiftçilere dekar başına 2, 5 lira toprak analizi desteği ile mazot ve gübre destekleme ödemesi yapılacak.

Fındıkta Alan Bazlı Gelir Desteği Ödemeleri

GİRESUN AA - Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, Giresun da 78 bin üreticiye 166 milyon lira alan bazlı gelir desteği ödemesi.

1345

Bakanlık, 185 bin 800 çay üreticisine ödenmek üzere, 151 milyon 800 bin lira çay prim desteği ödemesini de bu hafta içinde ÇAY-KUR a.

Fındık Destek Ödemelerinde Rekor

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Alan Bazlı Fındık Destek ödemeleri kapsamında Ordu da 280 milyon lira ödeme yapılacağını açıkladı.

Fındık Destekleme Ödemeleri Ne Zaman Başlıyor

Hamarat, destekleme ödemelerinin 6-13 Nisan tarihleri arasında yapılacağını, toplam 119.820 çiftçimize yaklaşık 280 milyon TL ödeme.

Fındık Alan Bazlı Destek Ödemeleri Üreticiyi Güldürdü

Hükümetin fındık üreticisini destek adına başladığı uygulamada, dekara 150 lira olan Alan Bazlı Gelir.

Çay paraları ne zaman ödenecek?

GENEL

3315 Gün 13 Saat 1 dk. önce yayınlandı

1