Çarşamba15.05.2024

Dershane sektörü

Dershane sektörü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Öss Sınavı Çıkmazı Ve Dershane Sektörü

Her yıl düzenli olarak bu aralar yapılan ve ülkenin en heyecanlı sınavları olan Ortaöğretim kurumları sınavı OKS ve Öğrenci Seçme Sınavı ÖSS başlı başına .

Öss Sınavı Çıkmazı Ve Dershane Sektörü

Dershane sektörünün bugün 9 milyar dolarlık dev bir sektör olduğu ifade edilmektedir. Ayrıca bir de kayıt dışı olarak özel ders verme sektörü.

Dershane Sektörü Kayıt Dışına İtilmemeli

Dershane sektörü kayıt dışına itilmemeli. Türkiye gibi yeni gelişme gösteren ve nüfusunun çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu ülkelerde.

Dünyada Ve Türkiye'de Dershanecilik

Ancak ne var ki, yıllar yılı dershanecilik sektörü, eğitim sistemindeki boşluktan doğan kurumlar olarak gösterildi. Oysa ki dershanelerin.

Dershane Öğretmenlerinin İtirafları

Neden mi, çünkü özel sektörde öğretmenlik insandan maalesef çok şeyler Dershane ve kolejlerde çalıştığım 8 sene içinde beni iğne.

Cem Gülan Dershaneleri Kapatma Kararı Sektörü Bitirir

Özel öğretim kurumlarının dernek ve federasyonları adına Türkiye Özel Okullar Birliği Başkanı Gülan açıklama yaptı. Özel okul dernekleri.

Dershaneler Sadece Türkiyede Değil Dünyanın Dört Bir

Konferansta, dershanelerin sadece eğitim eksikliğinden doğan değil tamamlayıcı kurumlar olduğu görüşü ortaya çıktı. Türkiye de dershanecilik sektörü yıllar yılı.

Dershane Sektörü Tasfiye Edilebilir Mi?

Milli Eğitim Bakanlığı, Başbakan Tayyip Erdoğan ın kamuoyuna yaptığı açıklamalar doğrultusunda özel dershane sektörünü 2013.

Dershane

dedi¤i dershaneler, son 12 y›lda say›lar› h›zla artt›. Dershaneler 70 bin kiflilik istihdama ulaflt›. Cirosu. 1.8 milyar liray› bulan dershane sektöründe ö¤renci.

Dershane Sektörü Aym'den İptal Bekliyor

Anayasa Mahkemesi nin AYM, dershaneleri kapatan yasanın iptaline ilişkin davayı nasıl karara bağlayacağı merakla bekleniyor.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'dan KPSS soruşturması açıklaması

EĞİTİM

3337 Gün 2 Saat 39 dk. önce yayınlandı

1