Cuma17.05.2024

Deniz Müzesi

Deniz Müzesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İstanbul Deniz Müzesi

DENIZ MUZESI KOMUTANLIGI. ANASAYFA | HAKKIMIZDA RESİM YARIŞMASI 2015 Deniz ve İnsan konulu resim yarışması. □ KIŞ SAATİ UYGULAMASI.

E

İSTANBUL DENİZ MÜZESİ SANAT GALERİLERİ. 04 Ekim 2013 tarihinde faaliyete geçen yeni binamızda Çaka Bey ve Haluk Şehsuvaroğlu adında 2 Sanat.

Deniz Müzesi Nasıl Gidilir?

İstanbul Deniz Müzesi, Türkiye nin denizcilik alanında en büyük müzesidir, içerdiği koleksiyon çeşitliliği açısından dünyanın sayılı müzelerinden biridir.

Deniz Müzesi

Müzenin zengin koleksiyonları 2 binada ve bahçede sergilenmektedir. Büyük binada Çeşitli deniz olaylarını resimleyen tablolar duvarları süslerler. Üst katta .

İstanbul Deniz Müzesi

deniz kuvvetleri komutanlarinin yagliboya portreleri, birkac tanesinin ozel gezilip görüldüğü zaman insanda burasinin savaş müzesi mi yoksa deniz müzesi mi.

İstanbul Tanıtımı

1.173 mekanına 126 ziyaretçiden 9.078 fotoğraf ve İstanbul Deniz Müzesi tavsiyeye bak. Türkiye nin denizcilik alanında en büyük müzesidir, içerdiği.

Beşiktaş Deniz Müzesi

Teğet Mimarlık tarafından tasarlanan, İstanbul da tarihi bir koleksiyon için tasarlanmış ilk çağdaş müze örneği olmasının yanı sıra, belki de Boğaz köprülerinden.

1. Ödül İstanbul Deniz Müzesi Ulusal Mimari Proje Yarışması

1990 yılında Sayın Rahmi M. Koç tarafından müzeye dönüştürülmek üzere satın Yolculuğun sonuna gelindiğinde Uzaklar, yaklaşık 40.000 deniz mili yol.

İstanbul Kafası

Müze. Vizyon

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ASELSAN konuşması

POLİTİKA

3349 Gün 6 Saat 22 dk. önce yayınlandı

1