Pazartesi13.05.2024

Cumhuriyet meydanındaki Atatürk anıtı

Cumhuriyet meydanındaki Atatürk anıtı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İzmir Atatürk Anıtı

İzmir Atatürk Anıtı, İzmir Cumhuriyet Meydanı na Milli Mücadele yi temsil etmek üzere 1932 de dikilmiş anıttır. İzmir valiliği ve belediye tarafından İtalyan.

Taksim Cumhuriyet Anıtı

Taksim Cumhuriyet Anıtı, İstanbul, Taksim Meydanı nda bulunan anıt. Cumhuriyet dönemi anıtları, ilk defa figüratif bir anlatımla Atatürk ü ve kurulan yeni.

Atatürk Anıtı İzmir

Atatürk Anıtı, İzmir Cumhuriyet Meydanı. YERİ: İzmir Cumhuriyet Meydanı. TARİHİ: 27 Temmuz 1932. SANATÇISI: Pietro CANONİCA. YAPTIRAN: Valilik ve .

Ulusal Yükseliş Anıtı Antalya

Bugünkü Cumhuriyet Meydanı ndaki Ulusal Yükseliş Anıtı 1964 yılında açılmıştır . Atatürk Anıtı Yaptırma Derneği Başkanı Muharrem Önal Bey in Mimar Tarık.

Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı

İzmir Cumhuriyet Meydanı nda, Büyük Efes Oteli nin önündeki alanda yer alan Büyük Önderimizin Ordular , ilk hedefiniz Akdeniz dir ileri ! komutunu.

Cumhuriyet Meydanı Antalya

Antalya nın en bilindik yerlerinden biri olan Cumhuriyet Meydanı, 1964 yılında açılmış ve Atatürk ün heykelinin de yer aldığı Ulusal Yükseliş Anıtı adında bir anıt .

Bilmemiz Gerekenler

Ankara da Zafer Meydanı nda Atatürk ün askeri kıyafeti ile Çankaya ya Canonica daha sonra İstanbul da Taksim Meydanı ndaki Cumhuriyet Anıtı nı tasarladı.

Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı

Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Anıtı Antalya: Antalya nın en bilindik yerlerinden biri olan Cumhuriyet Meydanı. Tur otobüslerinin bu civardaki durak noktası.

Cumhuriyet Meydanı Ve Atatürk Anıtı Antalya Uzaydan Bak!

Ankara da Zafer Meydanı nda Atatürk ün askeri kıyafeti ile Çankaya ya Canonica daha sonra İstanbul da Taksim Meydanı ndaki Cumhuriyet Anıtı nı tasarladı.

Zafer Meydanı

Ulusal Yükseliş Anıtı Antalya nın en bilindik yerlerinden biri olan Cumhuriyet Meydanı; Antalya nın Taksimi sayılan Cumhuriyet Meydanında yer alan Atatürk .

Ulusal Yükseliş Anıtı

Atatürk Heykeli - Cumhuriyet Meydanı Alsancak İzmir Cumhuriyet Meydanı Büyük Önderimizin Ordular , ilk hedefiniz Akdeniz dir ileri !

İzmir

atatürk cumhuriyet demokrasi anıtı

Fikret Orman'dan UEFA Avrupa Ligi kupası sözü

SPOR

3342 Gün 5 Saat 15 dk. önce yayınlandı

1