Salı14.05.2024

Cumhurbaşkanlığı uçağı

Cumhurbaşkanlığı uçağı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yeni Uçağı

4 Yeni Cumhurbaşkanı na yeni uçak haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM sayfasında!

Yeni Cumhurbaşkanı'na Yeni Uçak

Cumhurbaşkanlığının hizmetinde kullanılacak yeni uçak İstanbul a geldi. Başbakanlık hizmetindeki.

Cumhurbaşkanlığı'na Yeni Uçak

5 Cumhurbaşkanı Erdoğan Latin Amerika ziyaretlerinin ardından yurda döndü.

Uçağın Meksika Dönüşü Houston Kentine İnerek Yakıt İkmali Yaptığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için 2,5 yıl önce sipariş edilen ve ABD deki modifikasyon işlemleri tamamlanan Airbus 330-200 tipi uçak, İstanbul a.

Video

Cumhurbaşkanlığı binası olarak kullanılacak Atatürk Orman Çiftliği içindeki bina ve yeni cumhurbaşkanlığı uçağı için harcanan 1.7 milyar TL ile.

Yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı Ve Uçağı İçin Harcanan 1.7 Milyar İle

Oysa, öğrendiğime göre Erdoğan ın cumhurbaşkanlığı görevini devralması ile eş zamanlı olarak teslim edilen yeni uçak, 2012 değil, 2011.

Yeni Uçak İle İlgili İki Bilinmeyen

4 Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ın kullanımı için özel olarak tasarlanan ultra lüks Cumhurbaşkanlığı TC-TUR uçağı İstanbul Sabiha Gökçen.

'436 Milyon Tl'lik' Cumhurbaşkanlığı Özel Uçağı İkinci Güne Yetişti

Yeni Cumhurbaşkanlığı binasının toplam proje bedeli 1 milyar 370 milyon lira olurken, yeni uçağın maliyeti ise 185 milyon dolar oldu.

Yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı 1.3 Milyar Lira Yeni Uçak 185 Milyon

Büyük Birlik Partisi BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için alınan yeni uçak ve yeni yaptırılan köşke.

Cumhurbaşkanı'na Sordu Eski Uçağın Suyu Mu Çıkmıştı?

cumhurbaşkanı erdoğan ilk yurtdışı gezisine habom hangarında boyanan ve tur adı verilen uçakla gidiyor. modifikasyonu 2,5 yılda tamamlanan ve geçtiğimiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yeni Uçağı

4 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için 2,5 yıl önce sipariş edilen ve ABD deki modifikasyon işlemleri tamamlanan uçak İstanbul a geldi.

Erdoğan'ın Yeni Uçağı Air Force One İstanbul'a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk yurtdışı gezisine Habom Hangarında boyanan ve TUR adı verilen uçakla gidiyor. Modifikasyonu 2,5 yılda.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yeni Uçağı

Maliye Bakanı Şimşek, yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı nın 1 milyar 370 milyon, alınan uçağın maliyetinin ise 410 milyon TL olduğunu açıkladı.

Saray Uçak 1.8 Milyar Tl

Cumhurbaşkanlığı uçağı böylece dünyanın en pahalı devlet başkanı uçakları arasındaki yerini aldı. İşte dünyanın en pahalı devlet başkanı uçakları. Kaynak: .

Cumhurbaskanligi Ucagi Hakkında Haberler

4 Amerika Birleşik Devletleri nde modifikasyonu tamamlanan Airbus marka uçak, Fransa daki fabrika dan Türkiye ye teslim edildi. Uçakta toplantı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yeni Uçağı – Serin Sesler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için alınan ve 29 Ağustos ta Türkiye ye gelen Airbus 330-200 tipi uçak 3 günde kırmızı beyaz renklere.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Uçağı 3 Günde Bu Hale Geldi

5 Bloomberg in haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın uçağı Houston a planda olmayan bir iniş gerçekleştirdi. Daha sonra.

Erdoğan'ın Uçağı Houston'a Plansız İndi!

Eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer in Hava Kuvvetleri ne devrettiği Cumhurbaşkanlığı uçağı Çankaya Köşkü ne geri dönüyor.

Gap Uçağı Tekrar Cumhurbaşkanlığında.

CUMHURBAŞKANLIĞI UÇAĞI VE ETOPS UYGULAMALARI. 16 Şubat 2015 Pazartesi Bu hafta sizlere UTED genel kurullarında ilk defa rastladığım son derece.

Kahraman Pilot! Cumhurbaşkanlığı Uçağı Ve Etops

5 Cumhurbaşkanı Erdoğanın Uçağı Houstona İniş Yaptı haberi ve daha fazla haberler için hemen tıklayın! En güncel haberler ve son dakika.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Uçağı Houston'a İniş Yaptı

5 Cumhurbaşkanı nın uçağı, sürpriz bir şekilde ABD nin Houston kentine iniş yaptı. Erdoğan burada, MİT Müsteşarlığı için ismi geçen Washington.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Uçağı Sürpriz Bir Şekilde Amerika'ya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel uçağı ve davetli gazeteciler Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni uçağıyla NATO zirvesi için Galler e giderken.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Özel Uçağı Ve Davetli Gazeteciler

Görüş mesafesi sıfıra düşse bile uçakların güvenli inişini sağlayan sistem Esenboğa da, Erdoğan ın uçağı nedeniyle tam olarak çalışamaz hale geldi. Şanlıurfa.

Cumhurbaşkanlığı Uçağı Havaalanını 'kör' Mü Bıraktı?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ın kullandığı uçağın alımının Abdullah Gül zamanında.

Cumhuriyet Gazetesi

5 Cumhurbaşkanlığı uçağı TC-TUR İstanbul Atatürk Havalimanı LTBA 05 pistine inişi https://youtube/watch?v=FrOcqphMOF8. Paylaş

Flight Simulator X Cumhurbaşkanlığı Uçağı Ltba 05 İnişi

5 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın uçağı Orta Amerika gezisi dönüşünde ABD nin Houston kentine sürpriz iniş yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Uçağı Houston'a İniş Yaptı

5 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın Latin Amerika turu sonrasında Türkiye ye dönüşünde Cumhurbaşkanlığı na ait TC – TUR uçağının.

Erdoğan Uçağın Rotasını Neden Değiştirdi?

cumhurbaşkanlığı uçağı. cumhurbaşkanlığı. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Atatürk Orman Çiftliği nde yapılan yeni Cumhurbaşkanlığı yeni hizmet binasının.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli konuşması

POLİTİKA

3341 Gün 14 Saat 11 dk. önce yayınlandı

1