Pazar12.05.2024

Cumhurbaşkanına örtülü ödenek verilmesi

Cumhurbaşkanına örtülü ödenek verilmesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Cumhurbaşkanına Örtülü Ödenek Verilmesi

Cumhurbaşkanına da örtülü ödenek haberi için hemen tıklayın! atanan İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk ün verdiği önergeyle torba yasaya,.

Cumhurbaşkanına Örtülü Ödenek Verilmesi

7 hilmigullu: bkusoglu anayasaya göre siyasi hiç bir sorumluluğu ve denetlenme imkanı olmayan cb ye örtülü ödeneğin kullanımını vermek.

Cumhurbaşkanı'na Örtülü Ödenek

4 İçişleri Bakanı nın verdiği önergeyle Cumhurbaşkanına örtülü ödenek verilmesi Meclis te kabul edildi. Muhalefet vekilleri, kararın Anayasa ya.

Cumhurbaşkanlığı'na Da Örtülü Ödenek Verilecek / Sputnik Türkiye

4 Meclis te torba kanuna eklenen bir madde ile sadece Başbakanlık bütçesinde yer alan örtülü ödeneğin Cumhurbaşkanlığı bütçesine de.

Cumhurbaşkanlığı'na Da Örtülü Ödenek Verilecek

4 Meclis te torba kanuna eklenen bir madde ile sadece Başbakanlık bütçesinde yer alan örtülü ödeneğin Cumhurbaşkanlığı bütçesine de.

Cumhurbaşkanına Yeni Hak Örtülü Ödenek

4 Kanunlarla verilen görevlerin gerektirdiği istihbarat hizmetlerini yürüten diğer kamu idarelerinin bütçelerine de örtülü ödenek konulabilir. Örtülü.

Akp'den Sürpriz Önerge Saray'a Örtülü Ödenek

1 Örtülü ödenek Başbakanlığa belli gerekçelerle tahsis edilmiş. Cumhurbaşkanı nın siyasi amacı olur mu? Cumhurbaşkanı kendisine verilen.

Ak Parti Cumhurbaşkanı'na Örtülü Ödenek Hakkı Getirdi – Nediyor

5 İçişleri Bakanı Öztürk ün torba yasa tasarısına başbakan gibi cumhurbaşkanının da örtülü ödenek hakkından yararlanabilmesi için verdiği.

Ak Parti'den Cumhurbaşkanı'na Örtülü Ödenek Teklifi – Nediyor

7 Sabahın bu saatinde Örtülü ödeneğin cumhurbaşkanı kullanımına verilmesi maddesini getirdiler. Devlet düzenini değiştirmek, ülkeyi satmak bu.

Cumhuriyet Gazetesi

58 dak. önce Cumhurbaşkanına Örtülü den Davutoğlu nun haberi yok muydu? önergeyle Cumhurbaşkanı na örtülü ödenek kullanma yetkisi verilmesi.

Örtülü Ödenek Kavgası

8 dak. önce Sabah 07.18 de bağımsız İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk imzasıyla verilen önergeyle Cumhurbaşkanı Erdoğan a örtülü ödenek tahsis edildi.

Cumhurbaşkanına Örtülü Ödenek Yasalaştı!

4 Cumhurbaşkanlığı na örtülü ödenek verilmesini sağlayan önerge Meclis ten geçti.

Cumhurbaşkanlığı'na Örtülü Ödenek

4 Cumhurbaşkanlığı na örtülü ödenek verilmesini sağlayan önerge Meclis te kabul edildi. Torba kanun teklifine eklenen düzenlemeyle,.

Meclis'te Erdoğan'a Örtülü Ödenek Kavgası

6 Cumhurbaşkanı na örtülü ödenek kullanma yetkisi veren torba yasa teklifi kabul edilerek yasalaştı. CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi,.

5 Yılda 451 Trilyon Harcayan Cumhurbaşkanı

1 yılda örtülü ödenekten tam 390 milyon 441 bin 624 TL harcandı. Özel Kalem Müdürlüğü ise kendisine verilen bütçeden 8 milyon 282 bin 390 TL fazlasını.

Cumhurbaşkanına Örtülü Ödenek Meclisten Gecti…

3 Cumhurbaşkanı na örtülü ödenek verilmektedir ve normal örtülü Cumhurbaşkanı kendisine verilen görevleri yapar; yasama, yürütme ve.

Erdoğan'a Örtülü Ödenek Hakkı

4 Cumhurbaşkanlığı na örtülü ödenek verilmesini sağlayan önerge Meclis te kabul edildi. Torba kanun teklifine eklenen düzenlemeyle,.

Konu Mankeni Değilim Dedi Örtülü Ödeneği Aldı

16 dak. önce TBMM de Torba Yasa görüşmeleri sırasında verilen cumhurbaşkanına örtülü ödenek getirilmesine ilişkin önergeye CHP li İnce den tepki geldi.

Gürsel Tekin Soya Soya Bitiremediler

2 Cumhurbaşkanına örtülü ödenek getirilmesine ilişkin düzenlemeye CHP den tepki. Bu örtülü ödeneklerin neden verildiği de açık net ama.

Erdoğan'a Örtülü Ödenek Hakkı

4 Cumhurbaşkanına verilen örtülü ödeneğin, Kapalı istihbarat ve kapalı savunma hizmetlerinde kullanılacağı belirtildi. Ayrıca, devletin milli.

MHP'den Cumhurbaşkanına örtülü ödenek verilmesine tepki

POLİTİKA

3333 Gün 11 Saat 17 dk. önce yayınlandı

1