Cuma17.05.2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret

Tunç un daha önce katıldığı bir protestoda, söylediği şarkıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret İddiası

Denizli de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın konvoyunun geçişi sırasında el hareketi yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan kadın serbest.

Trabzon'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret

1 Trabzon da bir süre önce 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu na muhalefet ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a da.

Üniversiteli Pınar'a Şarkıda Cumhurbaşkanı'na Hakaret Gözaltısı

56 dak. önce Tunç un daha önce katıldığı bir protestoda, söylediği şarkıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına.

Trabzon'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret İddiasıyla

1 Protesto yürüyüşünde grubun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ve Toplantı, Gösteri Yürüyüşleri Kanunu na muhalefet suçunu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret İddiası

Recep Tayyip Erdoğan ve Tayyip Erdoğani mi aramıştınız? Cumhurbaşkanı Erdoğan a hakaret iddiası haberi için hemen.

Emek Gençliği Üyesine Erdoğan'a Hakaret Gözaltısı

47 dak. önce Emek Gençliği üyesi Pınar Tunç Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

'cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret' İddiası İle Açılan Davada

5 Cumhurbaşkanı Erdoğan a hakaret iddiası ile açılan davada mahkeme durma kararı verdi haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret İddiası Güncel 129569

Cumhurbaşkanı Erdoğan a hakaret iddiası. DENİZLİ - Denizli de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın konvoyunun geçişi sırasında el.

37 Öğrenciye Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret Soruşturması

1 37 öğrenciye Cumhurbaşkanı Erdoğan a hakaret soruşturması Haberi için Tıklayın! Trabzon da 37 üniversite öğrencisi hakkında.

Lise Öğrencisi Erdoğan'a Hakaretten Tutuklandı!

Konya da 16 yaşındaki lise öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan a hakaret ettiğine dair kuvvetli suç şüphesi bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

16 Yaşındaki Lise Öğrencisini Erdoğan'a Hakaretten

Konya da dün Devrim şehidi Kubilay ı Anma töreninde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ettiği ileri sürülen.

Üniversite Öğrencisine Erdoğan'a Hakaretten 4.5 Yıl İstendi

9 Üniversite öğrencisine Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan a kendi twitter hesabından, Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ettiği iddiasıyla 1.5 ile.

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'hakaret' Gibi Eleştiri

Kemal Kılıçdaroğlu yeni yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan ı eleştirerek, Erdoğan a zihinsel engelli demek kendisine ödül.

'erdoğan'a 46 Raporu Vemek Lazım' Diyen Altıoklar Hakaret Etmedim

5 Mustafa Altıoklar, Cumhurbaşkanı Erdoğan için heyet raporu istedi. - A Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu olan Altıoklar, Erdoğan a hakaret.

Bir Gazeteciye Daha Erdoğan'a Hakaretten Hapis

3 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret iddiasıyla neredeyse her gün yeni bir dava açılıyor. Genellikle hapis cezasıyla sonuçlanan.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret Eden O Genç İçin 45 Yıl Hapis

21 İzmir de, Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 2 nci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Alp A. hakkında, kendi twitter.

Can Dündar Yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret Etti

5 İstanbul Arel Üniversitesi tarafından düzenlenen 4. Medya ve Sanat Ödülleri töreninde ödül almak için sahneye çıkan Cumhuriyet Gazetesi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Twetter'dan Küfür Eden O Gence 4.5 Yıl

Ege üniversitesinde okuyan Alp A isimli öğrencinin twetter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan a küfür etmesinden sonra kendisi hakkında.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret Ettiği İddiası

Cumhurbaşkanı Erdoğan a hakaret davası- Konya da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ettiği iddiasıyla lise öğrencisinin yargılandığı.

Trabzon'da 48 kişi hakkında soruşturma açıldı

ASAYİŞ

3342 Gün 10 Saat 29 dk. önce yayınlandı

1