Pazar12.05.2024

Çubukbey Anadolu Lisesi

Çubukbey Anadolu Lisesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Elazıð

Derslik Sayısı: 21. Öğretmen Sayısı: 38. Öğrenci Sayısı: 608. Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferini Kutlama Programı Gerçekleştirildi.

Çubuk Bey Anadolu Lisesi

Çubuk Bey Anadolu Lisesi. ELAZIĞ - MERKEZ - Çubuk Bey Anadolu Lisesi. Görme Engelliler | Site Haritası | E-Posta. Derslik Sayısı: 21. Öğretmen Sayısı: 38

Çubuk Bey Anadolu Lisesi

Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak.

Çubukbey Anadolu Lisesi

Çubuk Bey Anadolu Lisesi 38.671291 enlem ve 39.192581 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Kültür Mh. ve Elazığ Merkez ilçesine bağlıdır. Çubuk.

Çubuk Bey Anadolu Lisesi Nerede Haritası Kültür Mh. Elazığ Merkez

Balakgazi Lisesi, Elazığ. 2.030 beğenme · 13 kişi bunun hakkında konuşuyor · 234 kişi buradaydı. Balakgazi Anadolu Lisesi kısaca BGL, Elazığ ili.

Elazığ Çubukbey Anadolu Lisesi

Çubukbey Anadolu Lisesi, Adidı, Turkey. 124 beğenme · 9 kişi bunun hakkında konuşuyor · 82 kişi buradaydı. Okul Misyonumuz; Atatürk ilke ve inkılaplarına.

Çubukbey Anadolu Lisesi

Çubuk Bey Anadolu Lisesi Adresi ve Haritadaki Konumu, İletişim Telefon Bilgileri , Uydu Haritası, Yol Tarifi Öğren, Nerdedir Nasıl Gidilir, Konum Yer Adresi.

Çubuk Bey Anadolu Lisesi Adresi Nerdedir Nasıl Gidilir Ulaşım

ÇUBUK BEY ANADOLU LİSESİ ÇUBUK BEY ANADOLU LİSESİ internet sitesi - MERKEZ - ELAZIĞ - 0424 248 08 1. / EĞİTİM firmaları / firma rehberi.

Çubuk Bey Anadolu Lisesi

Çubuk Bey Anadolu Lisesi ELAZIĞ MERKEZ Egitimhane.Com eğitim kaynakları , öğretmenler yardımlaşma forumu.

Elazığ'da trafik kazası: 2 liseli öldü

ASAYİŞ

3324 Gün 20 Saat 40 dk. önce yayınlandı

1