Pazar02.06.2024

çirkin ve kötü tezahürat

çirkin ve kötü tezahürat haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tff Disiplin Talimatı'nın Çirkin Ve Kötü Tezahürat Maddesine Yeni

TFF Disiplin Talimatı nın 52. maddesinde yer alan Çirkin ve Kötü Tezahürat başlığı altına eklenen 12. fıkranın tam metni şu şekildedir:

Çirkin Ve Kötü Tezahürat

TFF den yapılan açıklamaya göre, Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş ve Gençlerbirliği, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK ya.

Çirkin Ve Kötü Tezahürat

Etiket Sonuçları: çirkin ve kötü tezahürat. Küfürde son formül! Görseli Küfürde son formül!Kadın ve çocuk taraftar uygulaması tarih oluyor. Galatasaray ın korkusu.

E

Futbolda ikinci yarıda hemen uygulamaya konan bir yenilik de, çirkin ve kötü tezahüratla ilgili.. Süre sınırlaması kaldırılınca, tezahürat birkaç saniye de sürse .

Mustafa Kemal'in Askerleriyiz Çirkin Ve Kötü Tezahürattan Mı

TFF dinlemez, ikinci yarı maçları başlamadan, Futbol Disiplin Talimatının çirkin ve kötü tezahüratla ilgili 52. maddesinin 1. fıkrasında ufak bir değişklik yaptı.

Beşiktaş Kötü Ve Çirkin Tezahürat Nedeniyle Pfdk'ya Sevk Edildi

Spor Toto Süper Lig in 24. haftasında Ankara da Kayseri Erciyesspor u 5-1 yenen Beşiktaş a TFF Hukuk Müşavirliği nden kötü haber geldi.

Kötü Tezahürat Haberleri

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçındaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu na PFDK sevk edilirken, aynı mücadelede kırmızı.

Beşiktaş Ve Gençlerbirliği Kötü Ve Çirkin Tezahürat Nedeniyle Pfdk

TFF den yapılan açıklamaya göre, Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş ve Gençlerbirliği, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK ya.

Kadın Ve Çocuklar Da Çirkin Ve Kötü Tezahürat Radarına Takıldı

Türkiye Futbol Federasyonu TFF, Spor Toto Süper Lig de geçen hafta Bursa da sadece kadın ve çocukların izlediği Bursaspor-Kardemir Karabükspor maçında.

Gençlerbirliği'ne Çirkin Ve Kötü Tezahürat Cezası

Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği Gençlerbirliği ni PFDK na çirkin ve kötü tezahürattan gönderdi. Hukuk Müşavirliği nin 17.03.2015.

Çirkin Ve Kötü Tezahürat

1 yetkililerin bi açıklama yapmasını gerektiren tanımlama. mesela hangi tezahüratlar çirkin, hangileri kötü? sadece çirkin tezahüratlar.

Şike Yapsana Aziz Yıldırım Tezahüratı Çirkin Ve Kötü Tezahüratmış

TFF nin açıkladığı centilmenlik ligine her sene sonunda zirveye adını yazdırmayı başaran Gençlerbirliği, Fenerbahçe maçının ardından.

Kötü Ve Çirkin Tezahürat Haberleri

Kötü Ve Çirkin Tezahürat Haberleri. Beşiktaş a Derbi Öncesi Büyük ŞOK! Twitter dan takip et. VİDEO GALERİ

Beşiktaş ve Gençlerbirliği ceza için PFDK'da

SPOR

3364 Gün 23 Saat 9 dk. önce yayınlandı

1