Pazar28.04.2024

cinnet getiren asker

cinnet getiren asker haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Cinnet Getiren Asker

İzmir Çiğli 2 nci Ana Jet Üs Komutanlığı nda, cinnet geçiren er A.K., daha önceden tartıştığı arkadaşları H.E. ve M.E. yi sayım sırasında.

Jet Üssü'nde Asker Cinneti 1 Asker Şehit

57 dak. önce İzmir Çiğli 2 nci Ana Jet Üs Komutanlığı nda, cinnet getiren er A.K., daha önceden tartıştığı arkadaşları H.E. ve M.E. yi sayım sırasında.

İzmir'de Asker Cinnet Getirdi 1 Asker Şehit Düştü 1 Yaralı

2 İzmir de cinnet getiren er A.K., tartıştığı arkadaşları H.E. ve M.E. yi tabancayla ağır yaraladı. Yaralı askerlerden H.E. şehit düştü. M.E. nin tedavisi.

Cinnet Getiren Asker 2 Arkadaşını Yaraladı

39 dak. önce Cinnet getiren asker 2 arkadaşını yaraladı. İzmir Çiğli 2 nci Ana Jet Üs Komutanlığı Hizmet Bölüğü nde görev yapan bir asker tartıştığı 2 askeri.

Cinnet Getiren Asker

1 İzmir de Çiğli 2 nci Ana Jet Üs Komutanlığı nda cinnet getiren bir asker, tartıştığı 2 askeri silahla vurdu. Ağır yaralanan askerlerden biri şehit.

İzmir'de Asker Cinnet Getirdi

1 İzmir de cinnet getiren asker 2 arkadaşını vurdu. İzmir Çiğli 2 nci Ana Jet Üs Komutanlığı Hizmet Bölüğü nde görev yapan bir asker tartıştığı 2.

İzmir'de Cinnet Getiren Asker 2 Arkadaşını Vurdu

5 Şehit Fehmi Altınordu Hudut Bölük Komutanlığı nda cinnet geçiren bir asker, piyade tüfeğiyle aynı nöbet mevzisindeki 3 askeri şehit etti.

Cinnet Geçiren Asker İki Komutanını Öldürdü

5 Ağrı nın Doğubayazıt ilçesinde, cinnet geçiren bir askerin, piyade tüfeğiyle aynı nöbet mevzisindeki 3 askeri şehit ettiği bildirildi.

İzmir Çiğli'de asker cinneti olayının detayları

ASAYİŞ

3317 Gün 7 Saat 49 dk. önce yayınlandı

İzmir'de asker cinneti: Yaralı asker Hakan Ertürk şehit oldu

ASAYİŞ

3317 Gün 9 Saat 59 dk. önce yayınlandı

İzmir Çiğli'de cinnet geçiren asker 2 arkadaşını vurdu

ASAYİŞ

3317 Gün 10 Saat 10 dk. önce yayınlandı

1