Cuma17.05.2024

Çiftlikler Vadisi

Çiftlikler Vadisi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kemalpaşa Alaş Kazak Vadisi Kımız Çiftliği

Kemalpaşa Alaş Kazak Vadisi Kımız Çiftliği. giris. İzmir e sadece yarım saat mesafede.,İzmir-Ankara yolundan devam ederken Kemalpaşa ayrımından sağa.

Kımız Çiftliği

Kazak Vadisi, İzmir e yaklaşık olarak yarım saat uzaklıktaki Kemalpaşa ilçesi sınırları içerisindedir. Kemalpaşa yı geçtikten sonra Torbalı Selçuk karayolunda 4 .

Pastoral Vadi

Pastoral Vadi - Türkiyenin tatil çiftliği, Organik tarım.

Yeşil Vadi Organik Tarım Çiftliği

Yeşil Vadi Organik Tarım Çiftliği, İstanbul. 1.234 beğenme · 10 kişi bunun hakkında konuşuyor · 17 kişi buradaydı. İstanbul un en uzak köyünde yemyeşil.

Çiftlikler Vadisi

2 ziyaretçi çiftlikler vadisi da check-in yaptı . Oraya giden arkadaşların fotoğraflarına, tavsiyelere ve benzer yerlere bak.

Tansu Çiller'in Çiftliğini Soyanlara Ceza Yağdı Haberi Ve Son

6 dak. önce bulunduğu ve Çiftlikler Vadisi olarak bilinen bölgede 2 Mayıs 2014 tarihinden itibaren 6 gün içerisinde 4 ayrı hırsızlık olayı meydana gelmişti.

Booking Çiftlik Evi Pastoral Vadi Yanıklar Türkiye

Pastoral Vadi ortamın ve konuklarının sağlığına odaklanmıştır. Bu benzersiz çiftlikte organik sebze tarhları, çiftlik hayvanları ve köye özgü bir atmosfer sizi.

Kirazlı Yolu Çiftlikler Vadisi Yanı Yola Sıfır Tarla

260.000 TL. KİRAZLI YOLU ÇİFTLİKLER VADİSİ YANI YOLA SIFIR TARLA. Referans No: 1709727; Son düzenleme: bir aydan daha önce.

Tansu Çiller'in Kuşadası'ndaki çiftliğini soyan hırsızların cezası

ASAYİŞ

3321 Gün 21 Saat 59 dk. önce yayınlandı

1