Pazar19.05.2024

Cem Karabay

Cem Karabay haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Cem Karabay

En uzun süre sualtında yaşama rekoru kırarak Guinness Rekorlar Kitabı na giren Cem Karabay, deniz altında da rekor kırmaya çalışacak.

Cem Karabay

Cem Karabay d. 1972, İstanbul, su altında en uzun kalma rekorunu 192 saat 19 dakika 19 saniye ile geliştiren dalgıç. Karabay, Türkiye Sualtı Sporları.

Cem Karabay

1972 Yılı İstanbul doğumlu olan Cem KARABAY Denizle tanıştığı zamanı hatırlamamakla beraber sualtına adım attığı günü daha dün olmuş gibi hatırlıyor.

Dünya Rekorunu Kıran Cem Karabay Akvaryumdan Çıktı

beylikdüzü migros alışveriş merkezi nin otopark alanına kurulan akvaryumda, 30 ağustos-9 eylül 2009 tarihleri arasında 10 gün 10 gece su altında yaşayarak.

Cem Karabay

Cem Karabay hakkında haberlerin yer aldığı sayfamızda, Cem Karabay haberleri , açıklamaları ve Cem Karabay fotoğrafları yer alıyor.

Cem Karabay Haberleri Ve Cem Karabay Gelişmeleri

Cem Karabay. 3.756 beğenme · 245 kişi bunun hakkında konuşuyor. Cem KARABAY: SCUBA Dünya Rekortmeni - TSSF CMAS 3 Yıldız Eğitmen – Rehber .

Cem Karabay

Cem Karabay Facebook ta. Cem Karabay ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın.

Cem Karabay

İlk ve Tek TÜRK aynı zamanda En üst Seviye Dalış Eğitmeni, YABAN TV Program Yapımcısı, SCUBA Dünya Rekortmeni Cem KARABAY in eğitim verdiği, .

1