Perşembe09.05.2024

Çaykara İlçe Belediyesi

Çaykara İlçe Belediyesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Çaykara Belediyesi

İlçe hakkında genel bilgiler ile belediyenin idari yapısı, bağlı birimleri, belediye rehberi, haberleri ve iletişim detayları bulunuyor.

Çaykara Belediyesi

Çaykara Belediyesi. 1967 Yilinda Çaykara Ilçesine bagli Egridere Köyünde dogdum. 2001 yilinda Çaykara Ilçesi nde AK Parti Kurucu Ilçe Baskani olarak.

Belediye Başkanı

1967 yılında Çaykara Ilçesine bagli Egridere Köyü nde doğdum. 2001 yilinda Çaykara Ilçesi nde AK Parti Kurucu Ilçe Baskani olarak atandiktan sonra iki.

Çaykara

Başlığın diğer anlamları için Çaykara anlam ayrımı sayfasına bakınız. İlçeye bağlı 4 belediye Uzungöl, Taşkıran, Ataköy, Karaçam bulunmaktadır.

Caykara Gundem Gazetesi

Çaykara Gündem - BÖLGEMİZİN EN BÜYÜK HABER GAZETESİ. Toplandı Çaykara da Eğitim Veren Ana Okulu, İlkokul,Ortaokul ve Lise Müdürleri İlçe Milli. Büyükşehir Belediyesi Çaykara ya günde tek sefer yapacak şekilde otobüs.

Kulislerde Çaykara Belediye Başkan Adayları

Hanefi TOK AK Parti eski Çaykara İlçe Başkanı, önceki seçimde belediye başkan adayı. Refik Albayrak, Taşkıran Belediye Başkanı.

Akp Çaykara Belediye Başkan Adayı Hanefi Tok Basına Tanıtıldı

Ak Parti Trabzon da Çaykara ve diğer İlçe Belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. 19 mayıs Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen tanıtım.

[Yerelnet] Çaykara Belediyesi

ÇAYKARA BELEDİYESİ. HANEFİ TOK Çaykara Belediye Başkanı. İçerik sağlayıcı kullanıcılar tarafından Belediye, İl Özel İdare, İlçe ve Birlik girilen her türlü.

Çaykara Gazetesi

Çaykara Belediyesinin 2015 Yılı Bütçesi Belli Oldu Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve il.. Çaykara İlçe Stadında gerçekleşen etkinliğe Çaykara daki okullarda.

Belediyelerin 2015 Yılı Bütçesi Belli Oldu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve il genelindeki 18 ilçe belediyesinin 2015 yılı bütçeleri görüşülerek karara bağlandı. İlçeler sıralamasında.

Trabzon Dernekpazarı yangını: 1 ev yandı

ASAYİŞ

3321 Gün 18 Saat 42 dk. önce yayınlandı

1