Pazar28.04.2024

Çatal Ada

Çatal Ada haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Çatal Adası

303 mekanına 21 ziyaretçiden 1.285 fotoğraf ve Çatal Adası tavsiyeye bak. Ben burda öleyim://

Çatalada

Çatalada ya da Çatal ada eski adıyla Volo Ege Denizi nde Turgutreis kasabasından 3 deniz mili uzaklıkta bulunan bir adadır. 37°3′10″ K, 27°12′ 59″ D.

Çatalada

Çatalada, aka Çatal Ada, formerly known as Volo 37°00′10″N Neighbouring islands in close distance are Topan Adası, Çoban Adası and Yassıada.

Coast Guide Tr

Turgutreis in 1,5 mil batısında belirgin Tepelerden oluşan bir adadır. Adanın kuzeyinde fener Fl4 20s 6M vardır. 2 tepe arasında bulunan düzlük kısmın önü .

Bodrum Çatal Adası Mağara Dalışı Ağustos 2013 P/3

bodrum turgurteisde karaya 3-3.5km mesafede konumlanan önünde çok güsel bir doğal plajı olan bodrum yarımadası civarındaki ikinci en.

Çatal Adası

Turgutreis in yaklaşık yarım mil açığındaki denizin ortasındaki bu adanın kuzey yamacı Bodrum a doğu tarafı Kos a bakar. Bodrumun hiç eksik olmayan Karayel.

Çatal Ada

Çatal Adası, Bodrum yarımadası etrafında bulunan adalardan Karaada dan sonra en büyük ikinci adadır. Bodrum Yarımadası nın güneybatısında yer alır.

Catal Ada Bodrum On Vimeo

Çatal Adası Nerede Nasıl Gidilir, Muğla Çatal Adası Adresi Haritası, Yol Tarifi Öğren, Yol Güzergahı, Haritada Yeri, Uydu Görünümü Konumu Göster.

Çatal Adası Nerede Nasıl Gidilir Yol Tarifi Haritası Uydu Görünümü

Çatal Ada Nerede Nasıl Gidilir, Muğla Çatal Ada Adresi Haritası, Yol Tarifi Öğren, Yol Güzergahı, Haritada Yeri, Uydu Görünümü Konumu Göster.

Çatal Ada Nerede Nasıl Gidilir Yol Tarifi Haritası Uydu Görünümü

Şair Tebessüm Kalfa e ait Çatal ada adlı şiiri okumak için tıklayınız.

Çatal Ada Şiiri

Çatal Adası Resimleri

Ege Denizi'nde kaçak göçmen operasyonu: 264 sığınmacı kurtarıldı

ASAYİŞ

3324 Gün 7 Saat 6 dk. önce yayınlandı

1