Perşembe02.05.2024

Çanakkale Valiliği

Çanakkale Valiliği haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ana Sayfa

Kurumun idari yapısı, ilin tanıtımı ve ulaşım rehberi yer alıyor.

Çanakkale Valisi

Çanakkale Valisi. Ahmet ÇINAR. 2015 yılında Çanakkale Zaferinin 100. Yılını birlikte, Çanakkale destanının şanına yakışır şekilde kutlayacağız. Çanakkale.

Özel Kalem Müdürü

Çanakkale Valiliği ise yasağı şu açıklamayla savundu: Özellikle tören günlerinde ziyaret bölgelerindeki otopark, yol ve feribotla geçişlerin.

Protokol Listesi

Çanakkale İl Özel İdaresine ait Resmi İnternet Sitesidir. Çanakkale Savaşı Araştırma Merkezi Mimari Proje Yarışması Toplantıya; Çanakkale Valisi .

Haberler

Çanakkale Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezinde İl Merkez Direktörü ve İl Planlama Müdürü Gülten YETİŞEN başkanlığında Eğitim.

İletişim Formu

5 Çanakkale Valiliği, 18 Mart ve 24-25 Nisan tarihleri arasında T.C. vatandaşlarına Gelibolu Tarihi Alanı nda ve Mehmetçik Abidesi alanında.

Önemli Telefonlar

Çanakkale İli, Gelibolu İlçesi, Bolayır Köyü, 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı İle İlgili.

Çanakkale 2015 Ana Sayfa

ÇANAKKALE ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ. PERSONELTELEFON LİSTESİ. SIRA, ADI SOYADI, UNVANI, DAHİLİ. NO: NUMARA. 1, Metin İLHAN.

Çanakkale Valiliği

T.C. Çanakkale Valiliği | Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı Sanal Gezi Uygulaması.

Çanakkale İl Özel İdaresi

The latest Tweets from Çanakkale Valiliği CanakkaleGovTr: Barış Gelincikleri Defilesi Beğeni Topladı http://t.co/Mqg5ymsVNt http://t.co/ TViBieC3qG

Çanakkale Valiliği Ab Proje Ve Koordinasyon Merkezi

Çanakkale Destanı ve Uyuşturucu isimli oyunları 32 İl de toplam 198 kez sahneleyecek olan Abdülkadir Katra Sanat Tiyatrosu, Valiliğimizin destekleri ve.

Çanakkale Valiliği Gelibolu Zaferi Kutlamalarına Yasak Getirdi

Hasan Ali Yücel Lisesi Öğrencileri de İnternetin Güvenli Kullanımı Konusunda Bilgilendirildi. Avukat İbrahim Mutlu Anadolu Lisesi Öğrencileri de İnternetin.

Çanakkale Valiliği Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü

Çanakkale Valisi Sayın Ahmet Çınar. 1966 yılında Kahramanmaraş ın Göksun ilçesinde doğdu. 1983 yılında Kahramanmaraş Endüstri Meslek Lisesi ve 1987.

Telefon Rehberi

T.C. Çanakkale Valiliği, Çanakkale. 2482 likes · 530 talking about this · 180 were here. T.C. İçişleri Bakanlığı - Çanakkale Valiliği Resmi Facebook.

Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı Sanal Gezi Uygulaması Tc

Yetkin İşcen Filmin yapımcısı ve sponsoru Çanakkale valiliği herhalde. Bu kadar reklam yaptığına bakılırsa öyle olmalı.See Translation. December 31, 2014 at.

Çanakkale Valiliği Canakkalegovtr

Çanakkale İl Dernekler Müdürlüğü personellerinden Şef Aykut KUZEY, V.H.K.İ. Çanakkale Valisi Sayın Ahmet ÇINAR ın talimatıyla; Çanakkale Valiliği İl.

T.c. Çanakkale Valiliği

. 18, 19, 20, 21, 22. 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29. 30, 31. Sitede Ara. Anasayfa

Başbakan Davutoğlu'nun Çanakkale Valiliği ziyareti

GENEL

3332 Gün 23 Saat 43 dk. önce yayınlandı

1