Pazar12.05.2024

Çanakkale Kent Müzesi

Çanakkale Kent Müzesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Çanakkale Kent Müzesi Ve Arşivi

Kurum ve faaliyetleri hakkında bilgiler ile sergiler, programlar, fotoğraflar ve ziyaret bilgileri yer almaktadır.

Çanakkale Kent Müzesi Giriş

Çanakkale Kent Müzesi ve Arşivi Binasının Tarihçesi. Yapım tarihi kesin olarak bilinmeyen yapının, ilk iki katının işlev ve mimari detayları ile 1800 lerin.

Çanakkale Kent Müzesi

T.C.. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. ÇANAKKALE KENT MÜZESİ VE ARŞİVİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak. Madde 1 : Amaç ve Kapsam.

Çanakkale Kent Müzesi Ve Arşivi...

Çanakkale Kent Müzesi Arşivi Facebook ta. Çanakkale Kent Müzesi Arşivi ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara.

Çanakkale Belediyesi

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Fetvane sokak üzerinde bulunan Kent Müzesi ve Arşivini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.Çanakkale.

Çanakkale Kent Müzesi Arşivi

Habibe Tokgöz sizin için Gezilecek - Görülecek Yerler kategorisinde Çanakkale Kent Müzesi başlığıyla harika bir yazı yazdı. Hemen okuyabilir.

Çanakkale Kent Müzesi

ÇANAKKALE KENT MÜZESİ - ARŞİVİ ÇANAKKALE KENT MÜZESİ - ARŞİVİ internet sitesi - MERKEZ - ÇANAKKALE - 0286 214 34 1. / DİĞER SEKTÖRLER.

Çanakkale Kent Müzesi

Geçtiğimiz ay Çanakkale Kent Müzesi ve Arşivi ev sahipliğinde düzenlenen, VI. Çanakkale Müzeler Buluşması kapsamında görüştüğümüz Müze Koordinatörü.

Çanakkale Kent Müzesi

Çanakkale nin kültürünü ve tarihini tanıtmayı amaçlayan ve ziyaretçilerin ücretsiz bir şekilde giriş yapabilecekleri Çanakkale Kent Müzesi, Çarşı Caddesi nin.

Çanakkale'de Işık Varol, cenaze fotoğraflarını biriktiriyor

GENEL

3332 Gün 22 Saat 57 dk. önce yayınlandı

1