Cuma17.05.2024

Çanakçı

Çanakçı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

T.c. Çanakçı Kaymakamlığı

ANASAYFA middot; Çanakçı middot; Nüfus Durumu middot; Eğitim ve Kültür middot; Ekonomi middot; Ulaştırma ve Alt Yapı middot; Tarihi middot; Coğrafi 2013 Tüm Hakları T.C. Çanakçı Kaymakamlığına aittir.

Çanakçı

Çanakçı, Giresun ilinin bir ilçesidir. Giresun ilinin İç kesimlerinde yer almaktadır. Denize kıyısı bulunmamaktadır. Görele ilçesine bağlı bir bucakken daha sonra.

Çanakçı

Güncel Çanakçı haberleri, son dakika Çanakçı haber ve gelişmeleri. Çanakçı hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Çanakçıspor. Giresun da Ashi Sayısı .

Çanakçı Haberleri

Çanakçı Belediyesi Çeşme Kültürüne Sahip. Görele Köprüsü işıklandırıldı. Çanakçı lı Eğitimciden Karadeniz Kül. Çanakçı ya 360.538 TL.Köydes Ödeneği.

Çanakçı Haber Karadeniz

Giresun Çanakçi Yeşilköy. 458 beğenme · 26 kişi bunun hakkında konuşuyor. Giresun ili Çanakçı ilçesi Yeşilköy köyü sevenlerinin buluşmu noktası..

Giresun Çanakçi Yeşilköy

GÖRELE CANAKCI VE KÖYLERI. 251 beğenme · 1 kişi bunun hakkında konuşuyor. İl merkezine 63 km. uzaklıkta bulunan bu şirin ilçenin toplam nüfusu.

Görele Canakcı Ve Köylerı

Müdürlüğe bağlı kurumlar ve personeli hakkında tanıtıcı bilgiler ile duyurular, mevzuat ve iletişim detayları bulunuyor.

Köy Mecileri Canakci Giresun

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI. GİRESUN - ÇANAKÇI - Çanakçı İmam Hatip Ortaokulu . Görme Engelliler | Site Haritası | E-Posta. Derslik Sayısı: 4. Öğretmen Sayısı: 4

Rize çayı mı? Giresun çayı mı?

GENEL

3329 Gün 12 Saat 26 dk. önce yayınlandı

1