Pazar19.05.2024

Bursa Bilim Şenliği Proje Yarışması

Bursa Bilim Şenliği Proje Yarışması haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Bursa Büyükşehir Belediyesi, BEBKA ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü nce organize edilen Bursa Bilim Şenliği Proje Yarışmasına Türkiye çapında 1000 den fazla.

Bursa Bilim Şenliği'15 Proje Yarışması Başvuru Formu

DİKKAT!!! Proje Yarışma Kitapçığını okumadan lütfen başvurunuzu gerçekleştirmeyiniz. Proje başvurusunda bulunan kişi/ler Proje Yarışması Şartnamesini kabul.

Proje Yarışması

HAKKINDA middot; PROJE YARIŞMASI middot; ETKİNLİKLER middot; GALERİ middot; İLETİŞİM middot; TEMSİLCİLERİMİZ. 12. BilimŞenliğiBannerları4. BilimŞenliğiBannerları2.

Bursa Bilim Şenliği Proje Yarışması Proje Yazma Eğitimi

Bursa Bilim Şenliği Proje Yarışması Proje Yazma Eğitimi Gerçekleştirildi. 19. Hayatı kolaylaştıran, geleceğin ev aletleri ve mobil uygulamalar gibi alanlarda.

Bursa Bilim Şenliği Proje Yarışması

Bursa Bilim Şenliği kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen Bilim Şenliği 2015 Proje Yarışması ilk meyvelerini verdi. Öğrencilerin 284 projesi.

Bursa Bilim Ve Teknoloji Merkezi Bilim Şenliği 2015 Proje Yarışması

Bu özet Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bilim Şenliği 15 Proje Yarışması na katılacak öğrencilere ve mucitlere yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. Proje.

Bursa Bilim Şenliği Proje Yarışmasının Ön Elemeleri Başladı

3 Büyükşehir Belediye Başkanvekili Karlık: Jüri üyeleri projeleri değerlendirecek ve kategorilerine göre 50 proje seçilecek. AA, 02 Nisan 2015.

Bursa Bilim Şenliği

8-9-10 Mayıs ta Merinos Park ta tasarım ve inovasyon temasıyla gerçekleşecek olan Bursa Bilim Şenliği Proje Yarışmasına başvuruda bulunan yüzlerce proje.

Bursa Bilim Şenliği Proje Yarışması

20 KASIM 2014. BASIN BÜLTENİ. BİLİM ŞENLİĞİ 2015 PROJE YARIŞMASI NDA BAŞVURULAR BAŞLADI - BURSA BÜYÜKŞEHİR.

Akıllı emniyet kemeri nedir? Nasıl çalışır?

BİLİM VE TEKNOLOJİ

3331 Gün 18 Saat 8 dk. önce yayınlandı

1