Çarşamba08.05.2024

Bulut Yayla

Bulut Yayla haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Bulut Yayla

Ancak bu iddiaların ardından İçişleri Bakanlığı ndan o dönem yapılan açıklamada , Bulut Yayla nın 31 Mayıs ta Edirne de kolluk birimleri.

Bulut Yayla

47 dak. önce Bir süre önce tahliye edildiği öğrenilen Bulut Yayla da kardeşinin cenazesine katıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Bulut.

Cenazeye Katılan Bulut Yayla'dan İlk Açıklama

ABD Dışişleri Bakanlığı nın terörist listesine aldığı ağabey Bulut Yayla ise ABD Büyükelçiliği ne saldırıyı organize etme suçlamasıyla.

Dhkp

Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Bulut Yayla 2 nci sınıfta terör örgütü DHKP-C ile tanıştı. Okulu yarıda bırakan Yayla örgüt.

İki Terörist Tekirdağ'da Tanışmış Şafak Yayla Ve Bahtiyar Doğruyol

Bir oğulları Bulut Yayla yasadışı pankart asmak suçundan hapse giren, canlı bomba olarak aranan diğer oğulları o dönemde Edirne de.

Savcı Kiraz'ı Şehit Eden Şafak Yayla'nın Ağabeyleri Hakkında

2 Yayla geçtiğimiz yıl 18 Ocak ta yapılan operasyonda canlı bomba eylemine hazırlandığı Emniyete göre Şafak Yayla nın abisi Bulut Yayla da .

Bulut Yayla Arşivleri

Adliyede rehin aldıkları savcıyı öldüren teröristlerden Şafak Yayla nın ağabeyinin de DHKP-C nin gençlik yapılanması sorumlusu Bulut Yayla.

Dhkp

Baba, hem Şafak Yayla hem 2013 te Edirne de yakalanan ve yurtdışında silah ve bomba eğitimi aldığı öne sürülen oğlu Bulut Yayla için.

Savcıyı Şehit Edip Ölü Ele Geçirilen Dhkpcli Şafak Yayla'nın Ailesi

Mayıs ayındaki DHKP-C operasyonunda, aralarında Bulut Yayla nın da bulunduğu 8 şüphelinin Yunanistan a kaçtığı belirlenmişti. Emniyet.

DHKP-C üyesi Şafak Yayla kimdir?

GENEL

3325 Gün 13 Saat 16 dk. önce yayınlandı

1