Çarşamba15.05.2024

Bostancı Halk Plajı

Bostancı Halk Plajı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Caddebostan Plajları

Hafta içi ve özellikle hafta sonları ücretsiz plajların çok kalabalık olması nedeniyle Güneş ve Caddebostan 1 Plajları halkın isteği üzerine ücretli vermeye başladı.

Caddebostan Bostancı Plajı 07 07 2013

Yol Tarifi nde CADDEBOSTAN PLAJI adresini ve telefon numarasını bulabilirsiniz caddebostan plajı bostancı iskelesine yakınmıdır; bostancı halk plajı yol tarifi.

Caddebostan Plajı Plajlar

kadıköy belediyesi tarafından caddebostan sahilinde kıyıya kum dökülerek yaptırılmış halka açık plaj. denizinin temiz olduğu kanıtlanmıştır.rahatlıkla.
Caddebostan Plajı
caddebostan-halk-plaji-4. İstanbul un Kadıköy ilçesine bağlı Caddebostan semtinde bulunan Caddebostan Halk Plajına nasıl gidilir? Caddebostan Plajı Nerede Ve Nasıl Gidilir ? Caddebostan 1 Plajı olarak geçen ve Kadıköy-Bostancı yolunda 18 Mart. hemde devletin sahilinde. devletin... yani halkın plajlarında. Caddebostan 1 Plajı'na Ancak İstanbul Kart İle Girilebiliyor Hafta içi ve özellikle hafta sonları ücretsiz plajların çok kalabalık olması nedeniyle Güneş ve Caddebostan 1 Plajları halkın isteği üzerine ücretli. Caddebostan Plajı Ücretli Oldu caddebostan halk plajı. Caddebostan 2 Plajı. İstanbul Caddebostan – 2 Plajı 250 metre sahil bandına sahip plaj ücretsiz olarak hizmet verecek. The Green Park Bostancı Havuz - 29.994 görüntülenme; Karayemiş Tesisleri Havuz - 27.575 . Caddebostan Halk Plajı Plaj Yolu Sokak Nerede Caddebostan Mh. Kadıköy ilçesi ve Istanbul ilinde yer alır, Plaj Yolu Sokak haritası ve yakın yerlere mesafeleri haritada gösterilmektedir .
Kadıköy Bostancı sahilinde boğulma

ASAYİŞ

3214 Gün 19 Saat 45 dk. önce yayınlandı

1