Pazartesi13.05.2024

Boşnakça

Boşnakça haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Boşnakça

Bosna-Hersek in nüfusunun yarıdan fazlasını Boşnaklar oluşturur ve Boşnakça bu ülkenin resmî dillerinden biridir. Özellikle son yıllarda Hırvatça ve Sırpçadan.

Boşnakça

Barış Kantık 7 yaşıma kadar hep boşnakça konuştuk ama artık 16 yaşıma geldim unuttum. 15 Şubat 2013, 14:46. Kaldır. Kaldır. Barış Kantık dikse otvori vırata.

Boşnakça Konuşma Kılavuzu

boşnakça bilir misiniz? da,ja znam=bilirim ne,ne znam=bilmem da li me razumijete=beni anlıyor musunuz? nista ne razumijem=hiçbirşey anlamıyorum.

Boşnak Dili Eğitimi Öğreniyoruz

Akademik Boşnak dili eğitiminde profesyonel ve akıcı cözümler ile çok aktif boşnak dilini öğreniyorsunuz. Çok zor değil ayrıca hazırlık sınıfında çok aktif şekilde.

50Languages Türkçe

50languages Türkçe - Boşnakça yeni başlayanlar için, İki dilde kitap | Tanımak, öğrenmek, anlamak = Upoznati.

50Languages Türkçe

50languages Türkçe - Boşnakça yeni başlayanlar için, İki dilde kitap | Aile = Porodica.

Türkçe

Learn 50 languages online with 30 FREE lessons and 100 FREE mp3 files to download: Türkçe - Boşnakça.

Boşnakça

boşnakça, sırpların bizim dilimize benziyor diye burun kıvırdığı ama fonotiği ve grammeri sırpçadan kat kat zor olan dil.

Boşnakça Anlamı Ve Hakkında Bilgi

Boşnakça Boşnakça: Bosanski jezik, Bosanski, çoğunluğu nüfusunun yarıdan fazlasını Boşnaklar oluşturur ve Boşnakça bu ülkenin resmî dillerinden biridir.

Boşnakça Türkçe Çeviri

Boşnakça ile Türkçe arasında çeviri yaptırma ihtiyacınız var ve kaliteli olarak çeviri yaptırabileceğiniz bir yer arıyorsanız doğru yerdesiniz. Boşnakçadan.

Boşnakça

Boşnakça hakkında Vikipedi de ansiklopedik bilgi bulabilirsiniz. [1] diller Çoğunlukla Bosna-Hersek Cumhuriyeti nde yaşayan Boşnakların kullandığı dil.

Bosnakca Sarkılar

Boşnakça Müzikler http://bosnadauniversite Bosna Hersek Müzikler Boşnak Müzikler Bosna Müzikleri Boşnak Müzikler Boşnakça Müzik Bosna.

Boşnakça Sözlük

İyi Boşnakça konuşamıyorum. Ne govorim dobro bosanski. · Türkçe biliyor musun ? - Da li govorite turski? · Burada Türkçe bilen biri var mı? - Da li iko ovdje.

Boşnakça

Boşnakça - Türkçe Glosbeda bedava, çevrimiçi sözlük. Söz öbeklerine {2} ve {3} hazır çeviri hafızasına göz at.

Boşnakça

boşnakça diye bir dil aslında yoktur-yoktu. boşnakça sırpça-hırvatça dilinin aynısı olan bir dildir. ancak zamanla özellikle türkiye ye göçen boşnak diye tabir.

Boşnakça

Boşnakça kategorisinde çok satan yeni çıkan ve tüm kitaplara hızlıca ulaşıp satın alabilirsiniz.

Boşnakça Kursu

Süre: Boşnakça Dil ve Kültür Kursumuz haftada bir defa, üç saat süreyle yapılmaktadır. İlk birkaç derste alfabe ve imla üzerinde yoğunlaştıktan sonra, normal.

Boşnakça/türkçe

Konuların sunuluşu ve okunuşların verilmesi açısından bu kitap, Boşnakça yı öğrenmekte olan kişiler için olduğu kadar bu dili hiç bilmeyenler için de son derece.

Dil Kursları

Rumeli Türk vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Arnavutça ve Boşnak dilleri, Arnavut ve Boşnak eğitmenlerimiz tarafından verilmektedir.

Boşnakça Şarkıları Olan Şarkıcılar

. Yupik, Zapotec, Zazaki, Zulu. Gelişmiş arama. Şarkıcılar. 207. Şarkı sözleri. 1495

Bab-ı Âlem Uluslararası Öğrenci Derneği 2. Uluslararası Şiir Gecesi

KÜLTÜR-SANAT

3344 Gün 0 Saat 34 dk. önce yayınlandı

1