Cumartesi18.05.2024

bombalı intihar saldırıları

bombalı intihar saldırıları haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İntihar Saldırısı

İntihar saldırısı İntihar eylemi, bir eylemcinin üzerinde taşıdığı patlayıcıları kullanarak kendisini Bu eylemi yapan kişiye ise çoğunlukla canlı bomba denir .

Bombalı İntihar Saldırıları

PKK/PYD kontrolündeki Suriye nin Haseke kentinde IŞİD tarafından Nevruz kutlamalarını hedef alan iki bombalı saldırıda 46 sivilin öldüğü.

Nevruz Kutlamalarına İntihar Bombalı Saldırı!

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi nin açıklamasına göre, iki ayrı intihar saldırısı bombalı araçlarla düzenlendi. Nevruz kutlamaları yapıldığı sırada düzenlenen.

Nevruz Kutlamalarına İntihar Bombalı Saldırı!

18 Suriye nin Haseki kentinde, PYD kontrolü altındaki bölgede Newroz kutlamaları sırasında intihar saldırısı düzenlendi. En az 20 kişinin öldüğü.

Bombalı Saldırı

Nevruz kutlamalarına intihar bombalı saldırı! bombalı saldırı Haberleri - Suriye nin Haseki kentinde, PYD kontrolü altındaki bölgede Newroz kutlamaları sırasında.

Nevruz'u Kutlayan Sivillere Işid'den Bombalı İntihar Saldırısı 46 Ölü

3 ŞANLIURFA CİHAN- PKK/PYD kontrolündeki Suriye nin Haseke kentinde IŞİD tarafından Nevruz kutlamalarını hedef alan iki bombalı.

Nevruz Kutlamalarına İntihar Bombalı Saldırı!

18 Suriye nin Haseki kentinde, PYD kontrolü altındaki bölgede Newroz kutlamaları sırasında intihar saldırısı düzenlendi. En az 20 kişinin öldüğü.

Yemen`de İki Camiye Bombalı Saldırı 120 Ölü

4 Hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, Sana nın el-Ceraf bölgesindeki Bedir ve Haşuş mescidlerine düzenlenen bombalı saldırıda 120.

Nevruz Kutlamalarına İntihar Bombalı Saldırı

17 Suriye nin Haseki kentinde, PYD kontrolü altındaki bölgede Nevroz kutlamaları sırasında intihar saldırısı düzenlendi.

Nevruz Kutlamalarına İntihar Bombalı Saldırı!

13 Suriye İnsan Hakları Gözlemevi nin açıklamasına göre, iki ayrı intihar saldırısı bombalı araçlarla düzenlendi. Reuters in geçtiği habere göre,.

İntihar Saldırısı

euronews - İntihar saldırısı | en son uluslararası haberlerin videoları. Devamı. Afganistan da Türk koruma timine bombalı saldırı: Bir şehit. 26/02 10:47 CET.

İki Camiye Bombalı Saldırı 137 Ölü

23 İki camiye bombalı saldırı 137 ölü. Yemen in Başkenti Sana da Husilere ait bir camiye düzenlenen intihar saldırısında 137 ölü ve 347 yaralı var.

Çeçenistan'da Bombalı İntihar Saldırısı

çeçenistan ın başkenti grozni de meydana gelen bombalı intihar saldırısında en az 4 polis hayatını kaybetti. ilk belirlemelere göre saldırıda 4 kişi ağır yaralandı.

Türk Sınırında Bombalı İntihar Saldırısı

kobani nin kuzeyinde türk sınırı yakınındaki bölgede ışid ın içi bomba yüklü bir kamyonla düzenlediği intihar saldırısı büyük patlamaya yol açtı.reuters ajansı işid .

İki Camiye Bombalı Saldırı

Yemen in başkenti Sana da Husilerin cuma namazı kıldığı iki camiyi hedef alan bombalı saldırıda 55 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Haber 10

21 Husilerin güvenlik birimi tarafından yapılan açıklamada, saldırıda ölenlerin sayısının 120 yi geçtiği, yaralıların sayısının ise 150 ye yükseldiği.

Yemen'de Işid'den İki Camiye Bombalı Saldırı 137 Ölü – Nediyor

22 Yemen de Şii Husi milislerin gittiği iki ayrı camiye cuma namazı saatlerinde IŞİD tarafından düzenlenen intihar saldırılarında en az 137 kişi.

Yemen'de İki Camiye Bombalı Saldırı 55 Ölü – Nediyor

Yemen de Şii Husi milislerin gittiği iki ayrı camiye cuma namazı saatlerinde düzenlenen intihar saldırılarında en az 55 kişi hayatını kaybetti.

Haseke'de İntihar Saldırısı En Az 30 Ölü!

15 Haseke de kutlamalarda bombalı saldırı düzenlendiğini aktaran Suriye İnsan Hakları Örgütü SNHR ise saldırının, iki motosiklete patlayıcı.

Sultanahmet'te Karakola Bombalı İntihar Saldırısı 1 Polis Şehit 2

Sultanahmet te İstanbul Emniyet Müdürlüğü Turizm Şube Müdürlüğü ne bombalı intihar saldırısı gerçekleşti. Olayda 1 polis şehit oldu. Biri polis.

Ban Ki Moon Haseke Nevruz saldırısını kınadı

DÜNYA

3345 Gün 22 Saat 21 dk. önce yayınlandı

Yemen'in başkenti Sana'da intihar saldırısı: 55 ölü, 100 yaralı

DÜNYA

3346 Gün 21 Saat 19 dk. önce yayınlandı

1