Cumartesi18.05.2024

Böcek soruşturması

Böcek soruşturması haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Böcek Soruşturması

TÜBİTAK eski Başkanı Dr. Yücel Altunbaşak, Ankara da yürütülen böcek soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Yücel Altunbaşak.

Böcek Soruşturması

Böcek soruşturması son dakika yakalama kararı böcek soruşturması kapsamında eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Hasan Palaz hakkında yakalama kararı çıktı.

Böcek Soruşturması Haberleri

Böcek soruşturması ile ilgili tüm haberler. Böcek soruşturmasında tutukluluğa yapılan itiraz kabul edildi middot; Soruşturma kapsamında 5 kişi hakkında tutuklama.

Böcek Soruşturması Haberleri

Böcek soruşturması okyanusu aştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ı Başbakanlığı döneminde dinledikleri iddiasıyla yargılanan polisler.

Böcek Soruşturması Okyanusu Aştı

Böcek Soruşturması haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Böcek Soruşturması ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Böcek Soruşturması Haberleri

Böcek Soruşturması haberleri, en son Böcek Soruşturması haberleri, Böcek Soruşturması kategorisi, en son haber, haber, Böcek Soruşturması haberler.

Böcek Soruşturması Haberleri

Böcek Soruşturması Haberleri. Sahte Diplomanın Faturası Hasan Palaz a Kesildi middot; Böcek Müfettişinden Hayati Yazıcıya Gizli Soruşturma Böcek Müfettişinden.

Böcek Soruşturması Haberleri

Gündemİçişleri Bakanı Efkan Ala, Böcek soruşturmasıyla ilgili, Bu büyük bir sorundur, tepkilerin büyük olması da doğaldır.Dünyanın her yerinde bu böyledir, .

Böcek Soruşturması

Son dakika Böcek soruşturması haberleri, böcek soruşturması ile ilgili en son haberler ve Böcek soruşturması son gelişmeler.

1