Pazar19.05.2024

Birinci Amatör Küme çeyrek final maçı

Birinci Amatör Küme çeyrek final maçı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Birinci Amatör Küme Çeyrek Final Maçı

Tokat Uzunburun Sentetik Saha da oynanan Birinci Amatör Küme çeyrek final maçında Zile Belediyespor ile Reşadiye Termalspor karşılaştı.

Maç Bitti Biber Gazı Başladı!

1 TOKAT - Birinci amatör küme çeyrek final maçında Reşadiye Termalspor ile Zile Belediyespor karşılaştı. Uzunburun sentetik sahada yağmur.

Tokat'ta Amatör Maç Sonrası Olay Çıktı

55 dak. önce Tokat ta birinci amatör küme çeyrek final maçında Reşadiye Termalspor ile Zile Belediyespor karşılaştı. Uzunburun sentetik sahada yağmur.

Göztepe Sk

Futbol takımı, 2007-2008 sezonunda İzmir Süper Amatör Küme B Grubu nu 2. olarak Kademe Terfi ilk maçında Kütahya Gaybiefendispor u 4-0, ikinci maçında. Hamburger SV, 1968-1969 sezonunda ısrarla ilk çeyrek final müsabakasını.

Erzincanspor

Erzincanspor ilk olarak 1969 senesinde belediye başkanı Nedim Muradoğlu Lig e terfi maçında yarı finalde Sakaryaspor la karşılaşmış olması, ancak etkisiyle 2007-2009 arasında üstüste 2 kez küme düşerek Erzincan Amatör Lige düştü.

Finalin Adı Niksar Bld.

Yarı finallerin ilk maçında 1. Amatör Küme de Beyaz Grubu namağlup lider olarak tamamlayan ve çeyrek finalde de Turhal Gençlerbirliği ni 3-0 gibi net bir skor.

Amatör Maç Sonrası Ortalık Karıştı!

9 dak. önce Tokat ta birinci amatör küme çeyrek final maçında Reşadiye Termalspor ile Zile Belediyespor karşılaştı. Uzunburun sentetik sahada yağmur.

1.amatör Küme

AMATÖR KÜME YARI FİNALİSTLER HAFTA SONU OYNANAN U 19 finalinde karşılaştığı rakibi Ürgüp Spor takımını 1 - 0 Yenen Nevşehirspor G.K. U19 ligi.

Amatör Maçta Ortalık Karıştı

23 dak. önce Tokat Uzunburun Sentetik Saha da oynanan Birinci Amatör Küme çeyrek final maçında Zile Belediyespor ile Reşadiye Termalspor karşılaştı.

Nevşehirde Amatör Futbol Kan Kaybediyor

Sağlık Spor ve Nevşehir Spor un bu yıl ki birinci amatör küme futbol müsabakalarına usulü ile çeyrek final, yarı final ve final deplasmanlı çift maç oynayacak.

Merkez Çeyrek Finalde Semiha Altunkan Elendi

Günün ikinci maçında ise Bodrum Amiral Turgutreis futbol takımı ilçemiz temsilcisi Semiha 3 – 0 hükmen galibiyet ile ayrılarak Muğla da çeyrek final maçı oynama hakkını kazandı. Muğla Süper Amatör Küme Liginde 16.

Tokat'ta Amatör Maçta Olay

57 dak. önce Tokat Uzunburun Sentetik Saha da oynanan Birinci Amatör Küme çeyrek final maçında Zile Belediyespor ile Reşadiye Termalspor karşılaştı.

Kapadokya Avanosspor

Kapadokya Avanos spor-- Özel İdare yarı final ilk maçı. Saturday.. Amatör Küme Maçlarını Bugün Oynanan Hisar Spor Maçı İle Temsilcimiz Tamamlamış Oldu.

Erzincan Amatör Futbol

Erzincan da Amatör Küme maçında futbol yine kavga dolu sahnelere görüntü Erzincan Amatör Futbol Ligin yarı final ilk maçında bugün 13 Şubat Erzincan.

Erzincan Belediyespor

Play-off yarı final ilk maçında ise Kavakyoluspor ile Erzincan Belediyespor karşı karşıya geldi. Erzincan amatör kümede 12.hafta maçları tamamlandı.

Ordu Sağra 1.amatör Lig

Ordu 1.Amatör Küme A Grubu takımlarından Turnasuyuspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam ediyor. 8 maçta 8 gol attı ve aynı zamanda takımının 1. 3 İspanyol, 2 Fransız ile 1 er İtalyan, Alman ve Portekiz takımı çeyrek finalde.

Polis Biber Gazı İle Müdahale Etti

6 dak. önce Tokat ta oynanan Birinci Amatör Küme çeyrek final maçında Zile Belediyespor ile Reşadiye Termalspor karşılaştı. Reşadiye Termalspor un.

Görüntülü Haber Tokat`ta Amatör Maç Sonrası Olay Çıktı

8 dak. önce Tokat`ta birinci amatör küme çeyrek final maçında Reşadiye Termalspor ile Zile Belediyespor karşılaştı. Uzunburun sentetik sahada yağmur.

Ankara Demirspor 1

. Final 2. Maçı Ankara 19 Mayıs Stadyumu, Ankara, Türkiye. diğer amatör küme takımlarının çeyrek final maçları şöyle; 1963-1964. Çeyrek Final 1. Maçı: .

Cevdet Yıldırım

Manisa Süper Amatör Küme,Bölgesel Amatör Lig,Somaspor,Sotesspor,Samsun SOMA Kaymakamlık Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında Çeyrek Final Bozdoğan Belediyespor 1-1 Sotesspor SOMA MASTERLER, Ege Bölgesi Masterler Ligi yarı final maçında Manisa 1965 Master ile İzmir Yazının devamını oku ».

Tokat'ta Zile Belediyespor ile Reşadiye Termalspor maçında kavga

SPOR

3347 Gün 2 Saat 43 dk. önce yayınlandı

1