Cuma17.05.2024

Beylikdüzü

Beylikdüzü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

T.c. Beylikdüzü Belediye Başkanlığı

Belediye ve idari kadro hakkında bilgi, ilçeden fotoğraflar, online işlemler, ilçe rehberi ile ilçeden güncel haberler yer alıyor.

Beylikdüzü

Beylikdüzü İstanbul un gecekondu yapılaşması olmayan nadir ilçelerinden birisidir. Toplu konut projeleri ve lüks sitelere ev sahipliği yapan ilçede belediyenin.

Beylikdüzü Satılık Daire Fiyatları Sahibinden'da

Beylikdüzü Sahibinden Satılık Daire ve Satılık Ev, Konut ve Emlak Fiyatları ve İlanları Ücretsiz İlan Sitesi sahibinden da.

Beylikdüzü

18 Mart Çanakkale Şehitleri için Beylikdüzü nde Fatih Sultan Mehmed Cami sinde mevlid okutuldu. Şehit aileleriyle yemekte biraraya gelen.

Beylikdüzü

Güncel Beylikdüzü haberleri, son dakika Beylikdüzü haber ve gelişmeleri. Beylikdüzü hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Beylikdüzüspor. Aşık Veysel.

Beylikdüzü Haberleri

Kurumsal yapı hakkında bilgi, halk rehberi, dilek ve öneri formları ile kurum iletişim bilgileri yer alıyor.

Beylikdüzü/istanbul

zamaninda osmanli beylerinin ve padisahlarinin yazlari otaglarini buraya kurduklari icin bu ismi alan yer. hakikaten yazin istanbul yanarken orada pufur pufur.

T.c. Beylikdüzü Kaymakalığı

İl ve İlçe Merkezlerinde 5 Günlük Tahmin | İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ. Yükseklik: 171 m. Boylam: 28° 39 D. Enlem: 41° 0 K. Gün Batımı: 18:15. Gün Doğumu:.

Beylikdüzü

Beylikdüzü Özel Öğretim Kurumları Toplantısı 16.01.2015. 16.01.2015 10:09

İstanbul'da elektrik kesintisi ne zaman, nerede olacak?

GENEL

3347 Gün 0 Saat 44 dk. önce yayınlandı

1