Pazar19.05.2024

Beşiktaş-Club Brugge maçı

Beşiktaş-Club Brugge maçı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Beşiktaş

Beşiktaş Club Brugge maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Nefesler tutuldu artık maç saati bekleniyor..

Beşiktaş 1

13 Beşiktaş, Avrupa daki dramatik vedalarına bir yenisi ekledi! Kara Kartallar, 65 binin üzerindeki taraftarıyla doğum günü partisine çevirmek.

Beşiktaş 1

14 Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında konuk ettiği Belçika nın Club Brugge takımına 3-1 mağlup olarak Avrupa defterini.

Beşiktaş

3 UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında Beşiktaş ile Club Brugge, ilk yarıyı 0-0 berabere tamamladı.Beşiktaş, 47. dakikada Motta yla 1-0 öne.

Video

UEFA Avrupa Ligi nde Beşiktaş, Son 16 Turu rövanş maçında, Belçika da 2-1 yenildiği Club Brugge ü konuk etti. Motta nın nefis golüyle öne geçen.

Beşiktaş Club Brugge Maçı Özet Ve Goller Bjk

5 Kara Kartal evinde Club Brugge ü yenip tur atlamak istiyor. Beşiktaş Club Brugge maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Beşiktaş ın.

Beşiktaş 1

10 BEŞİKTAŞ - CLUB BRUGGE MAÇININ TÜM DETAYLARI TIKLAYINIZ Yazık oldu çok yazık!.. Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16.

Beşiktaş

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında 2-1 mağlup olduğu Belçika temsilcisi Club Brugge a İstanbul da da 3-1 yenilerek kupaya veda etti.

Beşiktaş

6 Beşiktaş-Club Brugge maçında inanılmaz tesadüf haberi ve Beşiktaş haberleri için hemen tıklayın! Son dakika spor haberleri ve Beşiktaş haber.

Beşiktaş

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Tur ilk maçında Belçika da Club Brugge ye 2-1 yenilerek tur şansını İstanbul a bırakan Beşiktaş ın rakibini bu akşam.

Beşiktaş

UEFA Avrupa Ligi nde temsilcimiz Beşiktaş ın, Club Brugge ile karşılaşacakları maç, saat 22:05 te Star TV den yayınlanacak. CİHAN, 19 Mart.

Beşiktaş

Bu akşam Atatürk Olimpiyat stadında oynanacak olan Beşiktaş-Club Brugge maçını konsol oyunu FIFA 15 e göre Beşiktaş 1-0 kazanacak ve golü de Demba Ba.

Fıfa 15'in Beşiktaş

40 dak. önce Beşiktaş-Club Brugge maçında UEFA Avrupa Ligi tarihinin seyirci rekorunun kırılması bekleniyor. Karşılaşmanın biletleri önceki gün tamamen.

Beşiktaş

13 UEFA Avrupa Ligi ndeki 3-1 sona eren Beşiktaş - Club Brugge maçının özetini ve gollerini Eurosport Türkiye aracılığıyla izleyebilirsiniz.

Beşiktaş 1

23 Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi nde çeyrek finale yükselmek için Atatürk Olimpiyat Stadı nda Club Brugge ile karşılaşacak. Maçı canlı izlemek.

Beşiktaş

015 tarihinde BEŞİKTAŞ ile CLUB BRUGGE arasında gerçekleştirilen basketbol maçına ait detaylar yeralmaktadır.

Beşiktaş

21 Avrupa Ligi nde Beşiktaş çok önemli bir maça çıkıyor. İstanbul da Club Brugge ile karşılaşacak olan siyah-beyazlıların maçı ne zaman.

Beşiktaş

14 UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Beşiktaş Belçika nın Club Brugge takımına 3-1 yenilerek Avrupa ya veda etti.

Fıfa 15 İle Beşiktaş

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında temsilcimiz Beşiktaş ile Belçika ekibi Club Brugge karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat.

Beşiktaş

Beşiktaş - Brugge biletleri burada 100% güvenli! Maç bileti kalmadı diye

Beşiktaş

19 mart 2015 beşiktaş club brugge maçı

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Beşiktaş-Club Brugge maçı yorumu

SPOR

3347 Gün 16 Saat 2 dk. önce yayınlandı

1