Cumartesi18.05.2024

Benzinin litre tavan fiyatı

Benzinin litre tavan fiyatı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Benzinin Litre Tavan Fiyatı

Diğer illerde ise benzinin litre fiyatı 4,36 ile 4,54 lira arasında Kanununun ilgili hükümleri gereğince tavan fiyat uygulaması kararı almıştı.

Bir İndirim De Benzine

4 EPDK nın tavan fiyat kararı doğrultusunda, benzinin litre fiyatı yarından itibaren İstanbul da 4,36, Ankara da 4,39, İzmir de ise 4,38 lira olacak.

Akaryakıt Pompa Satış Fiyatları Kdv Dahil

Güncel Akaryakıt Pompa Fiyatları. Akaryakıt Pompa Satış Fiyatları KDV Dahil. Güncel Akaryakıt ve Otogaz Pompa Satış Tavan Fiyatları KDV Dahil.

Pompaya İndiirm Müjdesi

6 Buna göre İstanbul da kurşunsuz benzinin litre fiyatı 4,45 TL den 4,36 TL ye gerileyecek. EPDK akaryakıt tavan fiyatında son sözü söyledi!

Benzinde 9 Kuruş İndirim

5 EPDK nın tavan fiyat kararı doğrultusunda, benzinin litre fiyatı yarından itibaren İstanbul da 4,36, Ankara da 4,39, İzmir de ise 4,38 lira olacak.

Tavan Fiyat Belirlendi İstanbul'da Benzin 12 Kuruş Artacak

EPDK, benzinin litre fiyatının yarından itibaren İstanbul da 4,45, Ankara da 4,48 ve İzmir de 4,47 lira olarak uygulanacağını açıkladı. Böylece.

Benzinde Tavan Fiyat Uygulaması

5 Benzinde tavan fiyat uygulaması haberi için hemen tıklayın! marjın 34 kuruş/ litre, motorinde ise rafineri çıkış fiyatının üzerine eklenecek marj.

Omv Petrol Ofisi A.ş. Mahalli Akaryakıt Perakende Satış Tavan Fiyatları

OMV PETROL OFİSİ A.Ş. MAHALLİ AKARYAKIT PERAKENDE SATIŞ TAVAN FİYATLARI. Tarih18.03.2015, Görmek İstediğiniz İli Seçiniz. ADANA, ADIYAMAN .

Benzin Ve Motorinde Tavan Fiyat İndirimi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, akaryakıtta tavan fiyat kararı aldı. Kurul, dağıtıcı ve bayi paylarının toplamını benzin ve motorinde litrede 37.

Kurşunsuz Benzine İndirim Geldi Epdk'nın Belirlediği Tavan

6 EPDK nın belirlediği tavan fiyat kapsamında kurşunsuz benzinin litre fiyatında 9 kuruşluk indirime gidildi.

Opet

Listelenen fiyatlar, OPET Petrolcülük A.Ş. tarafından bayilerine tavsiye edilen pompa satış tavan fiyatlarıdır. İlçe, KDV, Kurşunsuz Benzin 95 Ultra Force 95 TL/LT, Motorin Eco Force Eurodiesel TL/LT, Motorin Ultra Force Eurodiesel TL/ .

Düzeltme Benzinde İndirim Başlıklı Haberimizde Yer Alan İzmir'd

6 Böylece benzinin litre fiyatı, İstanbul, Ankara ve İzmir de 9 kuruş Kanununun ilgili hükümleri gereğince tavan fiyat uygulaması kararı almıştı.

Tavan Fiyat Belirlendi İstanbul'da Benzin 12 Kuruş Artacak

Benzinin litre fiyatı, yarından itibaren İstanbul da 4,45, Ankara da 4,48 ve İzmir de 4,47 lira olacak. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu EPDK 19 Şubat 2015 te.

Epdk Yeni Tavan Fiyatları Belirledi. Benzine 12 Kuruş Zam Geliyor

Böylece benzinin litre fiyatı, İstanbul, Ankara ve İzmir de 12 kuruş artacak. EPDK 19 Şubat 2015 te aldığı tavan fiyatı kararı çerçevesince 3 Mart tan itibaren il.

Benzin Ve Motorine Tavan Fiyat Zammı

Benzin ve motorine tavan fiyat zammı. İstanbul Avrupa Yakası nda 17-20 Mayıs arasında benzinin litre fiyatı 4,94 lira, motorinin litre fiyatı 4,28.

Epdk Benzinin Tavan Fiyatlarını Açıkladı

İstanbul da kurşunsuz benzinin litre fiyatı 4,45, Ankara da 4,48, İzmir de Listede Hakkari, 4,63 ile benzinin tavan fiyatının en yüksek olduğu il.

Benzine 12 Kuruş Zam

Böylece benzinin litre fiyatı, İstanbul, Ankara ve İzmir de 12 kuruş artacak. uygulanacak kurşunsuz benzin türleri tavan fiyatlarını açıkladı.

Tavan Fiyat Belirlendi Benzine Zam Geliyor

Böylece benzinin litre fiyatı, İstanbul, Ankara ve İzmir de 12 kuruş artacak. EPDK, dağıtım şirketlerinin akaryakıt fiyat oluşumlarında belirlenen.

Epdk Yeni Tavan Fiyatları Açıkladı.benzin'ne 12 Kuruş Zam

EPDK yeni tavan fiyatları açıkladı. Benzinin litre fiyatı, yarından itibaren İstanbul da 4,45, Ankara da 4,48 ve İzmir de 4,47 lira olacak. EPDK yeni.

Benzine 12 Kuruş Zam

EPDK yeni tavan fiyatları açıkladı. Benzinin litre fiyatı, bugünden itibaren İstanbul da 4.45, Ankara da 4.48 ve İzmir de 4.47 lira olacak.

Benzin fiyatları düştü mü?

EKONOMİ

3348 Gün 17 Saat 10 dk. önce yayınlandı

1